Home Gaming Drie klassieke Dragon Quest games nu verkrijgbaar op Nintendo Switch

Drie klassieke Dragon Quest games nu verkrijgbaar op Nintendo Switch

by Pim, Sel

Square Enix Ltd., maakt bekend dat de eerste drie games in de geliefde DRAGON QUEST® RPG-serie nu verkrijgbaar zijn voor het Nintendo Switch™-systeem. Dit is de eerste keer dat deze games in Europa voor een console verschijnen. Deze releases zijn perfect voor de fans, maar ook voor nieuwkomers die met deze invloedrijke klassiekers een stukje gamegeschiedenis kunnen beleven. Elke game in de legendarische Erdrick-trilogie is apart verkrijgbaar als digitale download in de Nintendo eShop.

In de iconische DRAGON QUEST-serie gaan spelers met een held op reis om de wereld te redden, waarbij ze op ontdekkingstocht gaan in zowel de buitenwereld als in kerkers vol monsters en magie. Nadat met de release van het eerste deel in 1986 de standaard voor het JRPG-genre was gezet, werd de DRAGON QUEST-serie een cultureel fenomeen met een enorme, gepassioneerde fanschare van wereldwijd miljoenen mensen.

De driedelige saga begint met de epische reis van “Hero,” een legendarische afstammeling van Erdrick, door het betoverende rijk Alefgard. DRAGON QUEST II: Luminaries of the Legendary Line™ speelt een eeuw later en laat spelers met de jonge prins van Midenhall op zoek gaan naar zijn neven – twee andere afstammelingen van Erdrick – om de kwaadaardige tovenaar Hargon te verslaan. Het derde deel in de Erdrick-saga, DRAGON QUEST III: The Seeds of Salvation®, voert spelers naar het land Aliahan, waar een jonge held de wereld moet redden van de kwaadaardige demonenmeester Baramos. 

DRAGON QUEST, DRAGON QUEST II: Luminaries of the Legendary Line en DRAGON QUEST III: The Seeds of Salvation zijn nu los van elkaar te koop voor het Nintendo Switch™-systeem.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d