Home Gaming Dreadnought brengt binnenkort gigantische ruimteveldslagen naar een zonnestelstel in jouw buurt

Dreadnought brengt binnenkort gigantische ruimteveldslagen naar een zonnestelstel in jouw buurt

by Mark van Truijen

Met een stortvloed aan sciencefiction superlatieven kondigen Grey Box, Six Foot en onafhankelijk ontwikkelaar YAGER vandaag aan dat de closed beta van de multiplayer actiegame Dreadnought vanaf 29 april schietgrage ruimtepiloten met open armen verwelkomt.

Gesitueerd in een verre toekomst waar complete ruimteoorlog de orde van de dag is, combineert Dreadnought strategische, team based combat in één gruwelijk mooi en bloedstollend actiespel. Het spel telt een heleboel unieke ruimteschepen die elk ontworpen zijn om in de ruimtestrijd een specifieke rol – van genadeloze aanvallen in de frontlinie en geruisloos de vijand scouten tot de tegenstand vanuit de achterhoede bestoken met zware wapens en het bieden van strategische ondersteuning – te spelen. Schepen kunnen naar eigen smaak aangepast worden met speciale wapens en modules of cosmetisch opgesmukt met een likje verf of een sticker. Dreadnought wordt met een rits aan competitieve online multiplayer modes gelanceerd als free-to-play titel op pc.

Spelers die niet langer willen wachten, kunnen vanaf vandaag via de officiële website www.playdreadnought.com/shop twee Founder’s Packs aanschaffen. Beide pakketten geven niet alleen recht op een ticket voor de closed beta die binnenkort van start gaat, maar bevatten een heleboel leuke bonussen, zoals unieke uitvoeringen van ruimteschepen, wat in-game cash en enkele extraatjes waarmee je sneller vooruitgang kan boeken.

Bovenop gegarandeerde deelname aan de closed beta, krijg je met het Hunter Pack voor € 9,99 een uniek medium slagschip – de Morningstar – en 500 Grey Box punten (GP), waarmee je emblemen en stickers voor je schip kan kopen. Je kan ook zeven dagen met de Elite Status ten strijde trekken, waardoor je per potje meer ervaring en Fleet Points kan opstrijken. Tot slot vind je in de doos ook een exclusieve Hunter Pack sticker, embleem en bekleding, plus twee Fleet Recruitment Packs, waarmee je twee vrienden kan uitnodigen voor de closed beta. Daarbovenop krijgen de twee geluksvogels ook het Morningstar ruimteschip, 250 GP en een Fleet Recruitment pack sticker en embleem.

Het Mercenary Pack kost € 39,99 en bevat maar liefst vijf unieke ruimteschepen – de bovengenoemde Morningstar (medium slagschip), Outis (medium aanvalsschip), Silesia (lichte artillerie cruiser), Huscarl (zwaar slagschip) en Kali (zware tactische cruiser). Daarbovenop krijg je 3.000 GP en 30 dagen Elite Status van zodra het spel officieel de ruimte in wordt geknald. Vier Fleet Recruitment Packs en een exclusieve Mercenary Pack sticker maken het pakketje helemaal af.

Dreadnought wordt tot leven gebracht op de Unreal Engine 4 (UE4) van Epic Games en zal later in 2016 officieel gelanceerd worden op pc. Kapiteins bij wie het nu al begint te jeuken om een vloot ruimteschepen onder hun bevel te hebben kunnen zich nog steeds aanmelden voor de closed beta op www.playdreadnought.com of alle nieuwtjes volgen via de officiële Facebook, Twitter en Twitch van de game.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x