Home Gaming Draai en los breinbrekende puzzels op in ‘TWISTEX’

Draai en los breinbrekende puzzels op in ‘TWISTEX’

by Jos Vis

Indiegame-ontwikkelaar en -uitgever Middle Man Games kondigt met trots de release aan van pc-puzzelspel TWISTEX, dat belooft zelfs de meest getalenteerde puzzelgamers uit te dagen. TWISTEX is beschikbaar op pc via STEAM naast Meta en Sidequest en combineert klassieke gameplay met originele nieuwe en innovatieve mechanica.

TWISTEX is ontworpen en zorgvuldig gemaakt voor VR, maar is net zo leuk in de standaardmodus. Vallende blokken moeten op elkaar worden afgestemd in een klassieke gameplay en nieuwe, unieke concepten aan het genre worden toegevoegd. In plaats van op een vlak raster te spelen, navigeer je met vormen rond een doorlopend, cilindrisch raster en vul je de ruimtes om ringen vrij te maken in plaats van lijnen. Om dit te doen moet je de ‘toren’ draaien met behulp van unieke, intuïtieve bedieningselementen, gebaseerd op het draaien en draaien van de VR-controllers. Bovendien heb je volledige controle over het speelveld, waardoor je de toren vanuit elke hoek snel kunt bekijken.

TWISTEX beschikt over 48 niveaus die moeten worden voltooid om te winnen, en de puzzelliefhebber zal genieten van de eindeloze modus van het spel met 3 speelmoeilijkheden. Naarmate de niveaus worden voltooid en voltooid, worden er nieuwe torens ontgrendeld, verandert de omgeving en kun je zelfs een verscheidenheid aan instellingen aanpassen en aanpassen aan je persoonlijke speelvoorkeur. De wereldwijde klassementen matchen je met andere spelers en je kunt strijden om de toppositie of je vrienden en online tegenstanders verslaan.

TWISTEX kan in de standaardmodus worden gespeeld met een controller, toetsenbord of muis, met veel opties die bij jouw speelstijl passen, terwijl de VR-versie de gameplay verrijkt met een unieke ervaring, met bewegingsbedieningen die speciaal voor VR zijn ontworpen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x