Home Gaming Doe mee met het WildStar – Hoverboard zPrix Invitational event

Doe mee met het WildStar – Hoverboard zPrix Invitational event

by Mark van Truijen

Was het leven niet veel eenvoudiger toen kleren nog uit zichzelf droogden, voedsel in nanoseconden werd gekookt en hoverboards het luchtruim regeerden? Keer terug naar de toekomst en sluit je aan bij Carbine Studios en WildStar en vier het jubileum van de uitvinding van het hoverboard op 21 oktober 2015 met de Hoverboard zPrix Invitational.

Dit vijfdaagse event start vandaag en biedt spelers nieuwe dagelijkse quests, kostuumstukken, speeltjes, housing décor, titels, een limited-edition hoverboard en meer. De dagelijkse quests gaan over drie zTracks die in drie verschillende zones zijn geinstalleerd: het uitbundige beboste gebied Celestion, het droge, rotsachtige Deradune en de ijzige hellingen van sneeuwrijkWhitevale. Spelers banen zich een weg door checkpoints, terwijl ze speed boosts, jump pads, holo-rings en meer behalen in Nexus’ meest intense race challenge ooit.

Ben jij een competitieve hoverboard rijder? Maak een video van je snelste rit en plaats ze op het WildStar forum of tweet ervoor en tag @WildStar om tegen andere Nexus racers te strijden.

Bezoek voor meer informatie over het Hoverboard zPrix Invitational event http://www.wildstar-online.com/uk/news/2015-10-21-deep-dive-hoverboard-zprix-invitational/

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: