Home Gadgets Dixons start online verhuur consumentenelektronica via Elbuco

Dixons start online verhuur consumentenelektronica via Elbuco

by Mark van Truijen

Dixons start met de verhuur van consumentenelektronica, in samenwerking met Elbuco. Dit is een revolutionaire ontwikkeling in retail en niet eerder vertoond. Hiermee spelen Elbuco en Dixons in op de trend dat steeds meer mensen het voordeel inzien van gebruiken in plaats van bezitten.

Vorige maand ‘lagen’ er leasecontracten voor auto’s in de schappen van Albert Heijn en ook het onderling delen van diensten en goederen is in opkomst, denk aan platformen als Peerby en AirBnB. Geen grote investering vooraf, geen onverwachte kosten en flexibiliteit zijn belangrijke voordelen van het leasen van goederen of diensten. Geen zorgen, volledige service en dat voor een overzichtelijk bedrag per maand is waar steeds meer mensen tegenwoordig voor kiezen.

Het Nederlandse Elbuco is hier al meer dan 40 jaar in gespecialiseerd en ziet de markt nu veranderen. “Huren wordt steeds normaler”, zegt Anne Bouk Swildens, Marketing Manager van Elbuco. “Met Dixons en Elbuco kijk je deze zomer naar de Olympische Spelen of Tour de France op de nieuwste TV, zonder dat je een grote uitgave hoeft te doen. Je nieuwe TV wordt bovendien direct aangesloten op een versterker of ontvanger van de kabelaar. En mocht er iets zijn: dan zorgen wij binnen 24 uur voor reparatie of een vervangende TV.”

Voor een vast bedrag per maand gebruik je nieuwe producten die je geen dag kunt missen, zonder investering vooraf. De nieuwste producten worden thuis geïnstalleerd, onderhouden en bij eventuele problemen binnen 24 uur gratis gerepareerd of omgeruild. En als je situatie verandert, ruil je je product om voor een nieuw of ander product. Je richt je leven precies in zoals jij dat wilt.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: