That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Movies, Nieuws, Series, TV

Dit kijk je in mei bij Pathé Thuis

Met een lang koningsweekend, nationale feestdagen en de meivakantie in het vooruitzicht, zijn er genoeg momenten voor een gezellige filmavond op de bank. Nieuw in het aanbod van Pathé Thuis deze maand zijn onder andere de bioscoophits PatserMaze Runner: The Death Cure, Jumanji: Welcome to the Jungle en Pitch Perfect 3, de Nederlandse romcom Taal is zeg maar echt mijn ding en Oscarwinnende films als Three Billboard Outside Ebbing, Missouri, Call Me by Your Name enDarkest Hour. Voor ieder wat wils! Hieronder een greep uit het nieuwste aanbod.
Molly’s Game
In het waargebeurde Molly’s Game maken we kennis met Molly Bloom, een freestyle-skiër die uitgroeide tot de beruchte ‘Poker Princess’. Na een blessure besluit Molly het roer om te gooien en start ze met het organiseren van exclusieve en illegale pokertoernooien. Al snel zit ze rond de pokertafel met de crème de la crème van Hollywood en rijke CEO’s tot de FBI hier een einde aan maakte. Met hoofdrollen voor Golden Globe-winnaars Jessica Chastain en Idris Elba en Oscarwinnaar Kevin Costner geeft de film een intrigerende kijk in het leven van de vrouw die all-in ging.

Molly’s Game is te zien vanaf 2 mei. Bekijk de trailer hier.

Patser
In de snelle gangsterfilm Patser zien we hoe vier jeugdvrienden uit Antwerpen een cokedeal saboteren en de drugs zelf verpatsen. Dit loopt volledig uit de hand en leidt tot een drugsoorlog tussen de vier, een Amerikaanse druglord, meedogenloze Colombiaanse kartels en zware jongens uit Amsterdam, onder andere gespeeld door Ali B. De positief ontvangen actiekomedie was voorlopig de laatste lokale productie van het Vlaamse regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah. Binnenkort gaan zij aan de slag met de regie van de derde Bad Boys film met Will Smith onder leiding van Hollywoodveteraan Jerry Bruckheimer.

Patser is te zien vanaf 8 mei. Bekijk de trailer hier.

Jumanji: Welcome to the Jungle
De avonturenfilm Jumanji: Welcome to the Jungle is het goed ontvangen vervolg op de filmklassieker Jumanji. In deze actiekomedie zien we hoe vier tieners een oude spelcomputer vinden en tijdens het spelen van de game de Jumanji-wereld in worden gezogen. Om te overleven en het spel uit te spelen, moeten de vier zich transformeren in karakters uit het spel. Met snelle actiescènes, sterk acteerwerk, goede komische timing en hier en daar een knipoog naar de jaren 90 is Jumanji: Welcome to the Jungle een waardig vervolg op de eerste Jumanji-film.

Jumanji: Welcome to the Jungle is nu te zien. Ook de originele Jumanji is te zien bij Pathé Thuis. Bekijk de trailer hier.

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
Het komische drama Three Billboards Outside Ebbing, Missouri was dit jaar een van de grote kanshebbers tijdens de Oscars met zeven nominaties waarvan er twee gewonnen werden daarnaast kreeg de film ook vier Golden Globes. In de film zien we hoe de eigenzinnige moeder Mildred Hayes besluit het heft in eigen handen te nemen als er maanden voorbijgaan zonder dat de moordenaar van haar dochter gevonden wordt. Met rollen voor Frances McDormand, Sam Rockwell en Woody Harrelson is Three Billboards Outside Ebbing, Missouri een meeslepende film die je gezien moet hebben.
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri is nu te zien. Bekijk de trailer hier.
Maze Runner: The Death Cure
In de spannende finale van de Maze Runner saga leidt Thomas (Dylan O’Brien) zijn groep ontsnapte Laarders op hun laatste en gevaarlijkste missie tot nu toe.  Om hun vrienden te redden, moeten ze inbreken in de legendarische Laatste Stad. Dit door WCKD gecontroleerde labyrint is misschien wel het meest dodelijke doolhof van allemaal. Iedereen die er levend uitkomt, zal antwoorden krijgen op de vragen die de Laarders hebben sinds ze voor het eerst in het doolhof arriveerden. De regie is wederom in handen van Wes Ball, die ook verantwoordelijk was voor de eerste twee Maze Runner films.

Maze Runner: The Death Cure is te zien vanaf 7 mei. Bekijk de trailer hier.

Ook te zien bij Pathe Thuis deze maand zijn:

 • Taal (is zeg maar echt mijn ding): romantische komedie met Fockeline Ouwekerk en Egbert-Jan Weeber. Te zien vanaf 25 april.
 • Pitch Perfect 3: het laatste optreden van de Bellas. Te zien vanaf 26 april.
 • All the Money in the World: waargebeurd spannend drama over de kidnapping van een miljardairszoon met Michelle Williams en Christoper Plummer in de hoofdrol. Te zien vanaf 1 mei.
 • A Ghost Story: indrukwekkend drama met Casey Affleck en Rooney Mara in de hoofdrol. Te zien vanaf 2 mei.
 • Wonders of the Sea: natuurfilm van Jean-Michel Cousteau. Te zien vanaf 3 mei.
 • Downsizing: kritisch portret van de gemiddelde Amerikaan met Matt Damon. Te zien vanaf 10 mei.
 • Insidious: The Last Key: bovennatuurlijke horrorfilm. Te zien vanaf 11 mei.
 • La Novia del Desierto: Argentijns drama genomineerd voor de Gouden camera. Te zien vanaf 13 mei.
 • Het Leven is Vurrukkulluk: feelgood film gebaseerd op het boek van Remco Campert. Met Geza Weisz. Willeke van Ammelrooy en Anniek Pheifer. Te zien vanaf 15 mei.
 • Darkest Hour: Oscarwinnende film over het leven van Winston Churchill. Te zien vanaf 18 mei.
 • Call Me By your Name: mooie coming-of-age-film met Armie Hammer en Timothée Chalamet. Te zien vanaf 23 mei.
 • Roman J. Israel, Esq: advocatendrama met Denzel Washington in de hoofdrol. Te zien vanaf 23 mei.

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE