Home Gaming Dissidia Final Fantasy NT komt binnenkort naar Steam

Dissidia Final Fantasy NT komt binnenkort naar Steam

by Pim, Sel

 Square Enix Ltd., maakt vandaag bekend dat de razendsnelle, epische arenagevechten van DISSIDIA® FINAL FANTASY® NT Free Edition op 12 maart 2019 beschikbaar komen voor pc (STEAM) en het PlayStation® 4-computerentertainmentsysteem. Voor het eerst kunnen STEAM-gebruikers hun vaardigheden testen in online–multiplayergevechten met teams van drie vechters die spelers kunnen vormen met meer dan 25 unieke personages uit de hele FINAL FANTASY-series.

In DISSIDIA FINAL FANTASY NT Free Edition kunnen spelers de game gratis* proberen, met een wekelijks wisselend aanbod aan personages uit het enorme aantal van de volledige DISSIDIA FINAL FANTASY NT-game. Daarnaast kunnen spelers van DISSIDIA FINAL FANTASY NT Free Edition online spelen tegen spelers die de volledige game bezitten. Individuele personages en wapens zijn ook apart te koop, zodat spelers ook van hun favoriete personages kunnen genieten wanneer deze niet meer deel uitmaken van het wisselende aanbod. Ga voor meer informatie over DISSIDIA FINAL FANTASY NT Free Edition naar https://sqex.link/final-fantasy-87931

DISSIDIA FINAL FANTASY NT is een uniek 3-vs-3, teamgebaseerd knokspel waarin spelers moeten samenwerken om hun rivalen te overwinnen en het slagveld te domineren. Deze game is ontwikkeld in samenwerking met de ervaren vechtgamestudio Team NINJA van KOEI TECMO GAMES. DISSIDIA FINAL FANTASY NT bevat vele personages uit de hele FINAL FANTASY-serie, krachtige summons, online- en offline-spelstanden, aanpassingsmogelijkheden voor personages, een gloednieuw, origineel verhaal en heel veel meer. Alle spelers zijn welkom om de arena te betreden en hun vaardigheden te beproeven. In DISSIDIA FINAL FANTASY NT Free Edition kunnen spelers een klein deel van de volledige game spelen en de epische multiplayergevechten ontdekken die alleen in deze unieke online-arena mogelijk zijn.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: