Home Movies Disney en Gioia Parijs brengen nieuwe single ‘Zet de Stap’ uit als eerbetoon aan de Disney prinsessen

Disney en Gioia Parijs brengen nieuwe single ‘Zet de Stap’ uit als eerbetoon aan de Disney prinsessen

by Jos Vis

Het Grote Prinsessenfeest viert de tijdloze heldinnen die al generaties lang inspireren: de Disney-prinsessen! Ter ere van Het Grote Prinsessenfeest tijdens Gioia Parijs samen met Disney het nieuwe nummer ‘Zet de Stap’. Het nieuwe nummer ‘Zet de Stap’ is vastberaden, modern en moedige jongeren aan dapper en behulpzaam te zijn om hun dromen na te leven, zichzelf te overtreffen en groot te dromen. De single is vanaf vandaag beschikbaar op YouTube, Spotify, Vevo, Apple Music, Amazon Music en Deezer.

Muziek release ‘Zet de Stap’ 

Om Het Grote Prinsessenfeest te vieren, heeft Grammy® Award-winnende artiest Brandy, die de hoofdrol speelde als geliefde prinses in The Wonderful World of Disney, Rodgers & Hammersteins’s Cinderella een nieuwe origineel nummer opgenomen genaamd ‘Starting Now’. Voor het Nederlandse en Vlaamse publiek heeft finaliste van het junior Songfestival 2019 Gioia Parijs het nieuwe originele nummer opgenomen, genaamd ’Zet de Stap’. De single werd geproduceerd door de Grammy Award-genomineerde Oak Felder en is geschreven door Jason Mater, Jordan Powers en Darren Criss. Gioia Parijs zal samen met Brandy uit de Verenigde Staten, Stefania voor Griekenland en nog meer andere bekende zangeressen uit Europa schitteren in de Europese clip van ‘Starting Now’, welke ook vanaf vandaag te zien is via o.a. Disney Vevo. Fans kunnen nu naar hun favoriete Disneyprinsessen-nummers luisteren op een samengestelde afspeellijst van Walt Disney Records.

YouTube video

Het Grote Prinsessenfeest

Het Grote Prinsessenfeest is een wereldwijd evenement waarbij de Disneyheldinnen met hun vriendelijke, krachtige en moedige uitstraling onder de aandacht zullen worden gebracht. Het wordt het hele jaar door gevierd. Onderzoek wijst uit dat het merendeel van ouders zich wenden tot vertrouwde personages, zoals de Disneyprinsessen, om hun kinderen belangrijke waarden, zoals vriendelijkheid en moed hebben, bij te brengen.  Alle Disneyprinsessen; van de vrijgevige Assepoester tot de onbaatzuchtige Mulan, en van de vindingrijke Belle tot de avontuurlijke Moana inspireren Disneyfans van over de hele wereld. Daarom viert Disney deze sterke vrouwen door middel van verschillende activiteiten, nieuwe muziek en unieke ervaringen en evenementen.

YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: