Home Gaming Dishonored 2 | Nieuwe gameplay video – Low Chaos in het Clockwork Mansion

Dishonored 2 | Nieuwe gameplay video – Low Chaos in het Clockwork Mansion

by Mark van Truijen

Bethesda heeft een nieuwe gameplay video voor Dishonored 2 vrijgegeven, genaamd ’Save Anton Sokolov’. Kijk mee hoe Emily Kaldwin zich doorheen het grote Clockwork Mansion begeeft – met diens bewakers, clockwork soldaten en bewegende muren – zonder iemand te vermoorden door gebruik van stealth en non-lethal bovennatuurlijke krachten, wapens en gadgets.

Neem je rol als bovennatuurlijke huurmoordenaar terug op in Dishonored 2 – het volgende hoofdstuk in de prijswinnende Dishonored-saga ontwikkeld door Arkane Studios, vanaf 11 november 2016 beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Delilah, een geschifte heks uitgerust met krachtige zwarte magie, heeft de troon van Empress Emily Kaldwin ingenomen en voor een onzekere toekomst gezorgd. Treed in de voetsporen van Emily Kaldwin of Corvo Attano en reis verder dan de legendarische straten van Dunwall tot Karnaca; een eens florerende kuststad die de sleutel bevat om Emily terug op de troon te krijgen. Gewapend met het teken van de Outsider en nieuwe bovennatuurlijke krachten is het aan jou om je vijanden achterna te jagen en de toekomst van het koninkrijk veilig te stellen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x