Home GamingPC Diablo IV Campfire Chat livestream toont gameplay van Abattoir of Zir

Diablo IV Campfire Chat livestream toont gameplay van Abattoir of Zir

by Mark van Truijen

In de laatste Campfire Chat zat Adam Fletcher, associate director of community, samen met game director Joe Shely en associate game director Joseph Piepiora voor een blik op het nieuwe Abattoir of Zir, evenals updates over het eerste limited-time event Midwinter Blight en toekomstige quality-of-life updates.

SAMENVATTING VAN DE LIVESTREAM

  • Bereid je voor op de moeilijkste uitdaging in Season of Blood met het nieuwe Abattoir of Zir. Vanaf 5 december krijg je in deze endgame dungeon 10 minuten de tijd om alle vijanden af te slachten en de trouwe Bloodseekers van Lord Zir te verslaan. Als je daarin slaagt, kun je verder afdalen in het Abattoir, maar elke nieuwe laag biedt een grotere uitdaging. De Tears of Blood Glyph is essentieel om de verschillende spilzaten in het Abattoir te verslaan. Tijdens de livestream werden gloednieuwe gameplaybeelden van Abattoir of Zir getoond.
  • Er ligt een nieuwe verschrikking op de loer in Fractured Peaks in Midwinter Blight, een limited-time event dat begint op 12 december. Word de held van Midwinter door nieuwe monsters te verslaan, quests te voltooien en voortgang te verdienen. Je kunt ook het Midwinterplein versieren met je bloederige trofeeën om hoop te brengen aan de mensen van Fractured Peaks. Maar wees voorzichtig, een gevaarlijk wezen dat bekend staat als de Red Cloaked Horror besluipt het land met zijn Blightfiend onderdanen.
  • Er komen Itemization-updates voor Diablo IV. Deze updates, gebaseerd op feedback van de community, staan gepland voor het vierde seizoen van volgend jaar en we zullen in de toekomst meer informatie delen.
     

Als je de stream hebt gemist, bekijk dan de bijgewerkte Campfire Chat blog. Voor meer informatie over Abattoir of Zir kun je terecht op hun blog die vandaag live is gegaan.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x