Home Gaming Diablo 4 komt 4 oktober met een ontwikkelaars stream

Diablo 4 komt 4 oktober met een ontwikkelaars stream

by Mark van Truijen

Blizzard Entertainment heeft aangekondigd dat de volgende Diablo 4 Developer Update livestream zal plaatsvinden op 4 oktober om 11.00 uur PDT. Het draait allemaal om het tweede seizoen voor de actie-RPG-looter genaamd “Season of Blood.”

Adam Fletcher, de associate director of community, en teamleden van het ontwikkelingsteam zullen ook meer informatie delen over de vampierdreiging waarmee spelers te maken zullen krijgen. De seizoensgebonden kracht draait om het benutten van het bloed van vijanden, en ze zullen uitleggen hoe dat werkt. Een ander belangrijk aandachtspunt zijn de aankomende quality-of-life-updates, variërend van meer opslagruimte en functionaliteit tot verbeteringen aan dungeons en mounts.

Interessant genoeg is dit slechts de eerste van de ontwikkelaarslivestreams. Op 10 oktober is er een “Campfire Chat” stream die dieper ingaat op evenwichtsveranderingen en “herwerkingen” van in-game systemen. De langverwachte tas om edelstenen apart van je inventaris op te slaan, zal waarschijnlijk ook een releasedatum krijgen.

Diablo 4: Season of Blood wordt gelanceerd op 17 oktober. Blijf op de hoogte voor meer details in de komende week.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d