Home Gaming Deze Week in GTA Online

Deze Week in GTA Online

by Pim, Sel

Jouw strijdwagen is gearriveerd: De Declasse Granger 3600LX is vanaf nu beschikbaar

Plus dubbele beloningen voor The Contract Finale, bonussen voor motorrijders en meer

De Declasse Granger 3600LX is de zwaargewicht kampioen onder de nieuwe generatie van Los Santos. Hij heeft zoveel binnenruimte dat je geen last hebt van de geur van benzine of de adem van je passagier. Maar als je toch afstand wilt bewaren, kun je jouw medestanders altijd uit de zijkant van de auto laten hangen.

Koop een standaardversie van de Declasse Granger 3600LX bij Southern San Andreas Super Autos en installeer aanpassingen op maat – zoals de Missile Lock-on Jammer – in de Agency Vehicle Workshop.

2X GTA$ en RP voor The Contract Finale

Knoop alle losse eindjes van The Contract aan elkaar door de Finale uit te spelen en het datalek voor eens en altijd op te lossen.

Als je de tracks hebt teruggevonden en Dr. Dre naar huis hebt gebracht, word je beloond met 2X GTA$ en RP, en de Low Santos Fitted Cap als aandenken. Deze pet wordt uiterlijk 10 februari geleverd aan alle spelers die hiervoor in aanmerking komen.

Bonussen voor motorrijders: Bike Races betalen driedubbel uit, en Biker Businesses en Club Work betalen dubbel uit

Sommige mensen zijn allergisch voor een werkdag van negen tot vijf en kiezen er daarom liever voor om hun brood te verdienen aan de andere kant van de wet. Gelukkig voor hen wordt de zwarte markt met de minuut rooskleuriger. Motorcycle Club Presidents kunnen tot 2 februari 2X GTA$ en RP verdienen met MC Club Work, maar ook met Weed en Document Forgery Sell Missions.

Soms zijn vier wielen er twee te veel, en zijn twee er gewoon genoeg. Als je een wheelie maakt en de juiste afslag neemt naar de overwinning, verdien je de komende week 3X GTA$ en RP tijdens alle Bike Races.

3X GTA$ en RP op Every Bullet Counts

Krappe ruimtes, weinig munitie en maar één kans om als winnaar uit de strijd te komen – Every Bullet Counts voert de spanning van de gebruikelijke Last Man Standing op met een verwoestend effect. Mis je schoten, dan word je gedwongen om het van dichtbij uit te vechten. De driedubbele uitbetalingen in GTA$ en RP maken de deal nog spannender, hoe stressvol het ook mag zijn.

Gratis Nagasaki White Hoodie voor alle Associates, Bodyguards, en MC Prospects

Spelers die deze week hun diensten aanbieden als Associate of Bodyguard voor de leidinggevende boosdoeners van Los Santos – of zich aanmelden als Motorcycle Club Prospect – krijgen gratis een Nagasaki White Hoodie.

De Prize Ride van deze week: Karin Previon

Vooraanstaande leden van LS Car Meet die drie dagen op rij in de Top 3 van de LS Car Meet Series eindigen, verdienen een set sleutels voor de Karin Previon. Deze kunnen ze naar eigen smaak upgraden. We zien jullie aan de startlijn.

Probeer de Pfister Growler, Dinka Jester RR, en Annis Euros op de testbaan

Probeer het formidabele trio, bestaande uit de Pfister Growler, Dinka Jester RR en Annis Euros, deze week gratis uit met een testrit op de LS Car Meet’s Test Track.

Deze week op het podium: Progen T20

Laat de sleutels van je nieuwste aankoop achter bij de valet, neem een drankje (of drie) aan de bar en draai aan het Lucky Wheel om GTA$, RP, kleding, accessoires, snacks en meer te winnen. De hoofdprijs van deze week is de Progen T20, een hybride hypercar die dreigend brult op topsnelheid, als een massieve hommel met een chassis van fiberglas.

Kortingen:

Gezien het succes op de zwarte markt, is er een reeks kortingen voor Biker Businesses en vastgoed, relevant voor degenen met criminele ambities. Daarnaast zijn er kortingen op een groot aantal voertuigen, zowel tweewielers als geen tweewielers.

Biker Real Estate  en Businesses

– 40% korting op Biker Clubhouses

– 50% korting op Motorcycle Turbo Tuning

– 50% korting op Forgery Business

– 50% korting op Forgery Business Upgrades

– 50% korting op Weed Farms

– 50% korting op Weed Farm Upgrades

Voertuigen:

– 60% korting op Declasse Voodoo Custom

– 60% korting op Albany Buccaneer Custom

– 40% korting op Hakuchou Drag

– 50% korting op Nagasaki Stryder

– 50% korting op Pegassi Vortex

– 30% korting op Enus Jubilee

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: