Home Gaming3DS Deze Week in GTA Online

Net binnen: de Karin Sultan RS Classic
Plus scheepswrak gespot aan de kust, dubbele GTA$ en RP in Auto Shop Client Jobs en meer

Als je halverwege een rally in gevecht bent, vraag jezelf dan af: wat heb je nodig om de finish te halen? Een auto die betrouwbaar, bestuurbaar, veilig en robuust is? Of een overgeklokte mod-machine met meer persoonlijkheid dan gevoel? Waarom niet allebei? 

Zie hier de Karin Sultan RS Classic, nu verkrijgbaar bij Southern San Andreas Super Autos.

Scheepswrak aangespoeld

Schatzoekers en toeristen melden waarnemingen van een aangespoelde houten boot aan de waterkant. Het wrak zou schatten en restjes kleding bevatten, waarvan er zeven kunnen worden gecombineerd tot een outfit van een vorig tijdperk. Elke dag zal de verblijfplaats van het wrak meegesleurd worden door de getijden. Mocht je het wrak tegenkomen, vergeet dan niet te zoeken naar een kist met premie.

Er kan slechts één Shipwreck per dag worden gevonden – in de Daily Collectibles kun je zien of je het scheepswrak van vandaag al bent tegengekomen.

Dubbele GTA$ en RP in Auto Shop Client Jobs

Een Auto Shop is meer dan een dekmantel voor het plannen van dealtjes met je personeel – het is ook een legitiem bedrijf met een bruisend klantenbestand. Sessanta neemt contact met je op als klanten het terrein op rijden. Het is aan jou om aan de auto’s te sleutelen en het eindproduct te leveren. Als je deze week een Auto Shop Client Jobs voltooit, ontvang je de hele week dubbele beloningen.

Dubbele GTA$ en RP in Lester Contact Missions

Tuut, tuut. Bel Lester Crest deze week op je iFruit voor een Job. Alle Lester Contact Missions zijn goed voor dubbele GTA$ en RP.

Start die motor: dubbele GTA$ en RP in Stunt Races

Adrenaline is een wonderlijk iets. Laat je hart sneller kloppen door over je concurrentie te springen. Of dat nu achter het stuur van een Trophy Truck is of dat je moet vechten om een positie boven de La Puerta Freeway. Gas erop!

Racers kunnen dubbele GTA$ en RP verdienen op alle Stunt Races die dit jaar zijn uitgebracht: Sun, Sea and Chicanes, A Tight Spot, Bridge Too Far, Cluster Struck, Vicious Spiral, Canyon Fodder, Smoke Up Your Asphalt en City Limits.

Driedubbel salaris voor Bodyguards en Associates

Het gaat er hard aan toe: de 1% heeft bescherming nodig. Gelukkig is het beschermen van de elite een vak apart. Deze week zijn alle salarissen van Bodyguards en Associates verdrievoudigd voor het uitlenen van lijf en leden tijdens hun werk. Trickle-downeconomie in actie.

Prijs-uitrij-King

Leden van LS Car Meet die 4 dagen op rij in de Top 2 van de Pursuit Series staan, ontvangen een Annis Euro om te tunen naar eigen inzicht.

Test nieuwe en niet uitgebrachte auto’s

Er is niets mis mee om eens een maatje groter te passen. Dat geldt voor spijkerbroeken, dus waarom niet ook voor auto’s? Stop bij de Car Meet’s Test Track en laat de motor ronken van de nieuwe Karin Sultan RS Classic, of de nog niet uitgebrachte Übermacht Cypher en de Obey Tailgater S. Dat kost je niets – zelfs als je een beetje verf afkrabt tijdens een Time Trial of een Scramble.

Op het podium: de Vapid GB200

Bezoek de lobby van het Diamond Casino & Resort om het Lucky Wheel een draai te geven. Wie weet loop je weg met GTA$, RP, snacks, kleding of een Vapid GB200, een no-nonsense tweedeurs rallyauto die tijden van roekeloze overgave doet herleven.

Kortingen:

Bang om in een roestbak naar de Car Meet te komen? Geef je collectie wat meer pit en schaf met 30% korting een Vapid Dominator GTT aan. Verder ook 40% korting op geselecteerde voertuigen. Ondertussen zijn alle Bunkers voor de helft, terwijl hun Upgrades met 40% korting te koop zijn.

Voertuigen:

  • Vapid Dominator GTT – 30% korting
  • Bravado Half-Track – 40% korting
  • Dinka Verus – 40% korting
  • Pegassi Tezeract – 40% korting
  • Dewbauchee Specter – 30% korting

Vastgoed en renovaties:

  • Alle Bunkers – 50% korting
  • Bunker Upgrades en Modifications – 40% korting

Prime Gaming-bonussen en voordelen

GTA Online-spelers die deze week met succes hun Rockstar Games Social Club-account verbinden met Prime Gaming, krijgen GTA$100.000 alleen al voor het spelen.

Bovendien krijgen Prime Gaming-spelers exclusieve kortingen, waaronder 35% op de Obey Tailgater S en een dikke 80% op de Vapid Flash GT.

Om toegang te krijgen tot toekomstige voordelen, breng een bezoek aan Prime Gaming en meld je aan.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: