Home MoviesDVD/Blu-Ray Deze films kijk je in september bij Pathé Thuis

Deze films kijk je in september bij Pathé Thuis

by Sven
Na een heerlijke zomervakantie zijn de meeste scholen weer begonnen en zit (bijna) iedereen weer op zijn werkplek. Na een drukke dag is het fijn om tot rust te komen met een film op de bank. De Nederlandse VOD-dienst Pathé Thuis voegt ook deze maand weer nieuwe titels toe die het kijken waard zijn. Kijk bijvoorbeeld naar de kleurrijke film Rafiki over een grote eerste liefde tussen twee meisjes of het komische The Hustle waarin Rebel Wilson en Anne Hathaway mannen oplichten. Voor drama-liefhebbers is Greta, over een vrouw met stalkerige trekjes, een aanrader, en voor degenen die zin hebben in een spannende thriller is Hotel Mumbai een goede. Een overzicht van het gehele nieuwe aanbod vind je hieronder.
Aladdin
In de straten van Agrabah wordt straatschoffie Aladdin verliefd op prinses Jasmine, de dochter van de sultan. De liefde lijkt onmogelijk totdat Aladdin en zijn aapje Abu een magische lamp vinden. In de lamp zit een geest die drie wensen uit laat komen. Aladdin doet een wens die ervoor moet zorgen dat Jasmine verliefd op hem wordt. Dit lijkt te lukken tot de sluwe Jafar – gespeeld door ‘onze’ Marwan Kenzari – roet in het eten gooit. De kleurrijke live-action-remake van dit beeldschone Disney-sprookje is zeker de moeite waard! 
Aladdin (zowel beschikbaar in het Engels als Nederlands) is te zien vanaf 11 september. Bekijk de trailer hier
Singel 39
De makers van Soof zijn terug met een ontroerende en humoristische Nederlandse film. Lies Visschedijk neemt, natuurlijk, de hoofdrol op zich als Mo, een 39-jarige hartchirurg die het goed voor elkaar heeft. Dan ontmoet ze Max (Waldemar Torenstra) en ontstaat er een bijzondere vriendschap. Max valt op mannen, maar wilt ook graag vader worden. Mo daarentegen heeft daar überhaupt nooit over nagedacht. Als Max via een app op zoek gaat naar de ideale moeder voor zijn nageslacht, begint Mo zich af te vragen of er toch meer in het leven is dan enkel haar carrière?
 
Singel 39 is nu te zien. Bekijk de trailer hier
Claire Darling 
Op een dag verkoopt de excentrieke weduwe Claire (Catherine Deneuve) haar hele inboedel. Dorpsgenoten komen erop af en de antieke meubels en schilderijen worden de voortuin in gesleept. Gewaarschuwd door een vriendin komt Claire’s dochter Marie (Chiara Mastroianni) ook kijken, ondanks dat ze al twintig jaar geen contact meer hebben. Langzaamaan ontrafelt de film wat de verkochte spullen betekenen voor de verscheurde familie. Kijk en geniet van het theaterspel tussen Catherine en Chiara, die in het echt ook moeder en dochter zijn.
 
Claire Darling is te zien vanaf 28 augustus. Bekijk de trailer hier
 
Baantjer: Het Begin
De film Baantjer: Het Begin is een voorbode van de nieuwe televisiereeks die later dit jaar verschijnt. Rechercheur De Cock (Waldemar Torenstra) is in deze film een stuk jonger dan de hoofdpersoon uit de oude Baantjer-serie. In de jaren ’80 wordt De Cock gestationeerd op het rauwe politiestation op de Warmoesstraat in Amsterdam. Met zijn partner Montijn (Tygo Gernandt) zet De Cock alles op alles om een drama op de kroningsdag van prinses Beatrix te voorkomen. 
 
Baantjer: Het Begin is nu te zien. Bekijk de trailer hier
 
Pokémon Detective Pikachu
Na 21 getekende avonturen maakt Pikachu zijn debuut in de allereerste Pokémon live-action-film. De film speelt zich af in Ryme City, een plek waar mensen en Pokémon in harmonie leven. Als top privédetective Harry Goodman mysterieus vermist raakt, gaat zijn zoon Tim naar hem opzoek. Bij zijn zoektocht krijgt hij hulp van detective Pikachu. Het duo is vastberaden om het mysterie op te lossen. Naast Pikachu verschijnen ook favorieten Psyduck, Charizard, Mr. Mime of Mewto in de film.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: