That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Movies, Nieuws

Deze films kijk je in juni bij Pathé Thuis

Actie, romantiek, superhelden, comedy; allemaal thema’s die in juni voorbijkomen bij Pathé Thuis. Nieuw in het filmaanbod deze maand zijn onder andere de blockbustersBlack Panther en Fifty Shades Freed, de actiefilms 12 Strong en The Commuter, de Nederlandse romcomGek van Oranje en Oscarwinnende films als The Shape of WaterPhantom Thread en I, Tonya. Voor het hele gezin zijn er animatiefilms als Early Man en Diep in de Zee. Genoeg keuze voor een thuisbioscoopavond! Hieronder een greep uit het nieuwste aanbod.
Black Panther
De langverwachte Marvel-film Black Panther, wiens soundtrack werd verzorgd door Kendrick Lamar, was een groot succes onder recensenten en bioscoopgangers. De film vertelt het verhaal van T’Challa, die na de dood van zijn vader, de koning van Wakanda, terugkeert naar huis om zijn rechtmatige plek als koning in te nemen. Zijn moed als koning en – Black Panther – wordt op de proef gesteld door een conflict met een oude vijand, dat ook de rest van de wereld in gevaar brengt. Deze indrukwekkende superheldenfilm met sociale boodschap is er één die je gezien moet hebben.

Black Panther is te zien vanaf 6 juni. Bekijk de trailer hier.

Fifty Shades Freed
Voor fans van de populaire Fifty Shades-reeks gebaseerd op de bestsellers van E.L. James, is er Fifty Shades Freed. In dit derde en laatste deel zijn Christian Grey (Jamie Dornan) en Anastasia Steele (Dakota Johnson) net getrouwd. Het leven lacht hen toe tot Ana’s leven bedreigd wordt door haar voormalige baas Jack Hyde die uit is op wraak na zijn ontslag.

Fifty Shades Freed is te zien vanaf 6 juni. Bekijk de trailer hier. Ook de eerste twee delen van Fifty Shades zijn te zien bij Pathé Thuis.

The Shape of Water
Afgelopen awardseizoen was The Shape of Water de grote winnaar. Zo won het sciencefiction drama van regisseur Guillermo del Toro onder andere de felbegeerde Oscar voor beste film. The Shape of Water vertelt het verhaal over een onverwachte liefde die langzaam opbloeit tussen een schoonmaakster en een amfibisch wezen. De visuele effecten, muzikale ondersteuning en het goede acteerwerk zorgen ervoor dat de film boeit tot het eind.
The Shape of Water is te zien vanaf 25 mei. Bekijk de trailer hier
Game Night
In deze actiekomedie met Rachel McAdams, Jesse Plemons en Jason Bateman zien we hoe een spelletjesavond compleet uit de hand loopt. Als er tijdens de wekelijkse spelavond een mysterieus moordspel wordt georganiseerd, compleet met schurken en FBI-agenten, en iemand wordt gekidnapped, is iedereen het spoor bijster. Hoort het bij het spel of niet? Game Night is een verassende en grappige misdaadkomedie die garant staat voor een avond kijkplezier.

Game Night is te zien vanaf 13 juni. Bekijk de trailer hier

The Commuter
In de spannende actiefilm The Commuter met Liam Neeson zien we hoe verzekeringsagent Michael door een mysterieuze vreemdeling wordt gedwongen om de identiteit van een verborgen passagier in de trein te onthullen, vóór deze de laatste halte bereikt. Michael probeert het mysterie zo snel mogelijk op te lossen, maar raakt daarbij verwikkeld in een criminele samenzwering die het leven van Michael en andere passagiers op het spel zet.

The Commuter is te zien vanaf 24 mei. Bekijk de trailer hier

Early Man
De Britse klei-animatiefilm Early Man van de maker van de beroemde Wallace and Gromit-films speelt zich af in de prehistorie. In deze nieuwste animatie van Nick Park nemen holbewoner Dug en zijn stamgenoten uit het Stenen tijdperk het op tegen hun rivalen uit het Bronzen tijdperk. Degenen die het potje voetbal winnen, mogen blijven in de vallei. Een leuk avontuur voor het hele gezin!

Early Man (zowel beschikbaar in het Engels als Nederlands) is te zien vanaf 31 mei. Bekijk de trailer hier

Ook te zien bij Pathe Thuis deze maand zijn:

 • Diep in de Zee: een vrolijke onderwaterfilm voor het hele gezin. Nu te zien.
 • 12 Strong: een verfilming van het waargebeurde verhaal over het eerste Special Forces team in Afghanistan na 9/11. Met Chris Hemsworth en Michael Peña. Te zien vanaf 1 juni.
 • Les Gardiennes: een ontroerende Franse oorlogsfilm. Te zien vanaf 4 juni.
 • The Vanishing of Sidney Hall: een detective met Elle Fanning. Te zien vanaf 4 juni.
 • Gek van Oranje: een Nederlandse romantische komedie met Jan Versteegh en Hannah Hoekstra. Te zien vanaf 13 juni.
 • The Florida Project: een kleurrijk en aangrijpend drama over het leven in de buitenwijken van Orlando met Willem Dafoe. Te zien vanaf 13 juni.
 • I, Tonya: een Oscarwinnende biopic over de Amerikaanse kunstschaatser Tonya Harding met actrice – en producer van de film – Margot Robbie in de hoofdrol. Te zien vanaf 21 juni.
 • Den of Thieves: een actiefilm met Gerard Butler en 50 Cent over een bankoverval in Los Angeles. Te zien vanaf 21 juni.
 • Breathe: een inspirerend en waargebeurd drama over een poliopatiënt die na een permanente verlamming zijn leven weer oppakt, geregisseerd door Andy Serkis. Met Andrew Garfield en Claire Foy. Te zien vanaf 28 juni.
 • Aus dem Nichts: een Golden Globe winnend drama over een moeder die wraak zoekt na het verlies van haar man en zoon. Met Diane Kruger. Te zien vanaf 29 juni.
 • Phantom Thread: het Oscarwinnende kostuumdrama over een Londense modeontwerper met Daniel Day-Lewis in de hoofdrol. Een lust voor het oog. Te zien vanaf 29 juni.
We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE