Home Gaming Details Pokémon Sun en Pokémon Moon bekendgemaakt

Details Pokémon Sun en Pokémon Moon bekendgemaakt

by Mark van Truijen

The Pokémon Company International heeft de eerste bijzonderheden onthuld van de met spanning verwachte titels Pokémon Sun en Pokémon Moon, met om te beginnen de bekendmaking van drie nieuwe eerste partner-Pokémon en de verpakking. Pokémon Sun en Pokémon Moon worden op 23 november in Europa exclusief geïntroduceerd voor de Nintendo 3DS-systeemserie.

Geheel volgens de traditie van voorgaande spellen in de Pokémon-series kunnen spelers een van de drie speciale Pokémon kiezen als hun eerste partner. Deze zitten tussen de eerste Pokémon waarmee de spelers in het spel te maken krijgen. In Pokémon Sun en Pokémon Moon kunnen spelers kiezen tussen de onlangs ontdekte Pokémon van het type Grass en Flying, namelijk Rowlet, Fire-type Litten en Water-type Popplio.

Het is voor een Pokémon Trainer van essentieel belang om de Pokémon-types te leren kennen en hoe ze tegen elkaar zijn opgewassen in de strijd. Het Grass-type Pokémon is sterk tegen Water-typen, maar weer zwak tegen Fire-typen. Fire-type Pokémon zijn sterk tegen Grass-typen, en zwak tegen Water-typen. En Water-type Pokémon zijn sterk tegen Fire-typen, maar zwak tegen Grass-typen.

Maak kennis met de drie nieuwe eerste partner-Pokémon die Trainers zullen vergezellen op hun avonturen in de aangekondigde spellen Pokémon Sun en Pokémon Moon!

Naam: Rowlet
Categorie: Grass Quill Pokémon
Hoogte: 0,3 m
Gewicht: 1,5 kg
Type: Grass/Flying
Startaanval: Leafage

De eerste van je mogelijke partners is de zeer flexibele Grass Quill Pokémon, Rowlet. Deze Pokémon kan heel stil door de lucht vliegen en zijn tegenstander verrassen zonder opgemerkt te worden. Hij kan zijn tegenstanders aanvallen door krachtig te schoppen en hij kan ook op een afstand de aanval openen met zijn vlijmscherpe bladeren die deel uitmaken van zijn veren. Rowlet kan zijn omgeving overzien en zijn nek bijna 180 graden omdraaien, zodat hij achter zichzelf kan kijken. Tijdens gevechten kan Rowlet zijn hoofd draaien om instructies van zijn Trainer af te wachten.

Naam: Litten
Categorie: Fire Cat Pokémon
Hoogte: 0,4 m
Gewicht: 4,3 kg
Type: Fire
Startaanval: Ember

De kalme Fire Cat Pokémon Litten is de volgende keuze voor een eerste partner-Pokémon. De vacht van Litten is doordrenkt met olie en is ongelooflijk brandbaar. Hij verzorgt zichzelf voortdurend door zijn vacht af te likken en maakt van zijn losse vacht ballen. Hij steekt deze ballen in brand om daarmee vuurbalaanvallen te ontwikkelen. Als Litten in de rui is, werpt hij zijn hele vacht in een grandioze vuurbal af.

Naam: Popplio
Categorie: Sea Lion Pokémon
Hoogte: 0,4 m
Gewicht: 7,5 kg
Type: Water
Startaanval: Water Gun

De derde mogelijkheid is de acrobatische Sea Lion Pokémon, Popplio. Popplio kan via zijn neus ballonnen gevuld met water maken en hiermee diverse strategieën en aanvallen tijdens gevechten uitvoeren. Deze Pokémon kan zich beter in het water bewegen dan op het droge en kan met een snelheid van meer dan 40 km/h zwemmen. Op het droge benut hij de elasticiteit van de ballonnen om sprongen en acrobatische stunts uit te voeren.

 

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x