Home Gaming Details aangekondigd voor eerste Beta Weekend van Guild Wars 2: Heart of Thorns

Details aangekondigd voor eerste Beta Weekend van Guild Wars 2: Heart of Thorns

by Mark van Truijen

NCSOFT en ArenaNet™, uitgever en ontwikkelaar van de bekroonde Guild Wars franchise, hebben meer informatie onthuld over het eerste Beta Weekend Event voor Guild Wars 2: Heart of Thorns, dat samenvalt met Gamescom 2015.

De studio geeft tijdens Gamescom een preview waarin een gedeelte van de content wordt getoond die speelbaar is tijdens de beta test. De demo start op de openingsdag van Gamescom, woensdag 5 augustus, en loopt tot zondag 9 augustus, als de show eindigt. ArenaNet werkt samen met Twitch tijdens Gamescom en heeft demostations beschikbaar voor alle bezoekers van de Twitch booth (Hall 9 Booth A-060).

Voor het Beta Weekend Event krijgen spelers die Guild Wars 2: Heart of Thorns hebben aangeschaft, toegang tot alle content in de beta test met hun bestaande Guild Wars 2 accounts, vanaf vrijdag 7 augustus tot en met maandag 10 augustus. ArenaNet heeft toegang tot de Beta Weekend Events aangekondigd als een van de voordelen voor iedereen die de pre-purchase editie van Guild Wars 2: Heart of Thorns, de uitbreiding van Guild Wars 2, heeft gekocht. Tijdens deze eerste test hebben spelers de kans om de eerste delen in het verhaal, in de Heart of Maguuma Jungle, van deze uitbreiding zelf te ervaren. Daarnaast kunnen ze meedoen aan een playtest voor de Revenant, een gloednieuw beroep waarmee spelers hun personages nieuwe vaardigheden en wapens uit de Tyrian geschiedenis kunnen aanmeten. Spelers zijn tijdens de beta test ook de eersten die de nieuwe elite specialisaties kunnen uitproberen, waarmee nieuwe wapens en skills worden geïntroduceerd voor ieder beroep in de game.

Meer informatie over andere ArenaNet activiteiten op Gamescom en meer details over het officiële beta weekend, zijn leesbaar in een serie nieuwe blogs beschikbaar op de officiële Guild Wars 2 website: https://heartofthorns.guildwars2.com/en/.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: