Home Gaming Destiny 2 lanceert vandaag Season of the Wish

Destiny 2 lanceert vandaag Season of the Wish

by Pim, Sel

Bungie lanceert vandaag Season of the Wish. Dit is het laatste seizoen in Destiny 2 voor de release van The Final Shape. Dit seizoen borduurt voort op het verhaal van het afgelopen jaar waarin een verborgen Ahamakra-ei werd ontdekt. Deze wordt nu gebruikt om te onderhandelen met de wensdraak genaamd Riven. Koningin Mara Sov hoopt dit in haar voordeel te gebruiken om een pad te creëren naar de Traveler om de Witness te confronteren. Dit seizoen brengt wekelijkse spannende verhaalmissies, een gloednieuwe dungeon, een nieuwe activiteit genaamd Riven’s Lair, de introductie van Bungie’s nieuwe Fireteam Finder-functie, de terugkeer van de Citadel-map in de Crucible en meer.

Fireteam Finder
Vanaf 30 november zet Bungie de eerste stap in de bètatest van de langverwachte Fireteam Finder-functie. Zodra de functie volledig is uitgerold, kunnen spelers eenvoudig andere Guardians vinden om groepsactiviteiten mee te spelen. Deze activiteiten omvatten onder anderen raids, dungeons, seizoensgebonden evenementen, Crucible-matches, strikes en meer. Voor meer details over de Fireteam Finder-functie en het bètaplan, bekijk het artikel Dev Insights: Fireteam Finder Beta First Look.

Nieuwe dungeon
De nieuwe dungeon heet Warlord’s Ruin en wordt op 1 december om 18.00 uur lokale tijd gelanceerd. Dit is de tweede dungeon in het jaar van Lightfall en wordt beschikbaar gesteld voor alle bezitters van de Lightfall + Annual Pass of de Lightfall Dungeon Key.

Samenwerking met The Witcher
Dankzij de onlangs onthulde samenwerking met CD PROJEKT RED hebben spelers nu toegang tot nieuwe armor-ornaments. Deze zijn geïnspireerd op Geralt of Rivia uit de populaire reeks The Witcher. De samenwerking brengt ook een Ghost shell, Sparrow, ship, emote en finisher naar de game.

Doe mee aan de winterfestiviteiten
Op 12 december keert het Dawning-feest terug. Eva Levante geeft Guardians de taak om heerlijke lekkernijen te bakken en uit te delen aan de Vanguard en andere geliefde personages. Vanaf februari start ook de Moments of Triumph van dit jaar. Hier kunnen spelers het afgelopen jaar van Destiny 2 vieren en beloningen verdienen door challenges en Triomfen aan te gaan. Het Guardian Games-evenement keert vervolgens terug in maart, zodat spelers kunnen deelnemen aan intense class vs. class-gevechten.

The Final Shape
Tevens heeft Bungie laten weten dat de releasedatum van The Final Shape is verplaatst naar 4 juni 2024. Dit heeft Bungie gedaan zodat er meer tijd is om de beste ervaring aan spelers te kunnen bieden. In het tweede deel van Season of the Wish lanceert Bungie Destiny 2: Into the Light, een twee maanden durende contentupdate. Deze content is toegankelijk voor alle spelers en bereidt de Guardians voor op hun avontuur naar de Traveler. Lees hier de blogpost voor meer details over de nieuwe releasedatum van The Final Shape en de aanvullende contentupdate.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x