Home Gaming Destiny 2 in de uitverkoop tijdens Black Friday

Destiny 2 in de uitverkoop tijdens Black Friday

by Mark van Truijen

Bungie’s Black Friday-uitverkoop is begonnen! Season of the Undying komt tot een einde, dit is de laatste kans om nog een aantal Seasonal awards vrij te spelen voordat het nieuwe seizoen begint. Season of the Undying is bij Shadowkeep inbegrepen, dus ga samen met een vriend of vriendin de strijd aan tegen de Vex – de Final Assault start deze week.

Nog meer content nodig voor de feestdagen? De Digital Deluxe versie van Shadowkeep is ook te koop met 25% korting (inclusief Season of the Undying) en drie keer een Season Pass voor alle toekomstige content van het jaar. Nog niet klaar om naar de maan te gaan, omdat je nog steeds overstuur bent over wat er met Cayde-6 is gebeurd? Destiny 2: Forsaken is ook afgeprijsd met 40%!

Met deze uitverkoop kun je de nieuwste content ervaren, of het nu gaat om het recht in eigen hand te nemen in de Dreaming City of het onderzoeken van nieuwe mysteries op de maan. Waar je ook naartoe reist, je kunt altijd een kijkje nemen bij de speciale Bungie Store-uitverkoop en je familie en vrienden iets moois cadeau doen, de feestdagen zijn nabij en Guardians houden ervan om nieuwe gear te verzamelen!

Voor meer informatie over Black Friday-promoties en speciale seizoensaanbiedingen in de Bungie Store zie de bijgevoegde officiële gids, of ga naar de volgende links zodra de promoties live zijn:

DESTINY 2: https://www.bungie.net/7/en/Destiny/Buy/Promo 

BUNGIE STORE: https://bungiestore.com/ 

De uitverkoop start op de volgende data:

  • 22 november – 3 december: PlayStation
  • 24 november – 2 december: Xbox*
  • 26 november – 3 december: Steam
  • 28 november – 9 december: Bungie Store

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: