Home Gaming Desert Operations lanceert ARENA-server

Desert Operations lanceert ARENA-server

by Jos Vis

gamigo geeft een nieuwe missieopdracht aan alle spelers van het militaire strategiespel Desert Operations. Op 24 november wordt een nieuw operatiegebied beschikbaar gesteld voor alle deelnemers wereldwijd. Deze locatie komt in de vorm van de nieuwe internationale server genaamd ARENA.

Tussen 24 november en 21 december zullen generaals worden geconfronteerd met vier wekelijkse unieke uitdagingen, die speciale prestaties opleveren die beperkt zijn tot deze campagne. Op het gebied van gameplay wacht elke generaal ook een nieuwe proef op het gebied van gameplay, waarbij meer dan ooit de nadruk ligt op de individuele vaardigheden van elke speler. Strijders zullen concurreren met andere spelers over de hele wereld, waar missiecontrole ze ook zal inzetten. Desalniettemin zullen missie-instructies worden gelokaliseerd in de regio van de speler. De nieuwe campagne biedt snelle toegang door vanaf het begin 10.000 gebouwen van elk type beschikbaar te stellen en de onderzoekstijden te verkorten.

Opgewaardeerde tanks, nieuwe dinerpakketten en een in de tijd beperkte mogelijkheid om meer diamanten voor dezelfde prijs te verwerven, gecombineerd met een gloednieuw premiummodel waarmee generaals zich vooral kunnen concentreren op nieuwe unieke strategieën.

Spelen op de internationale ARENA-server zal de strategische vaardigheden van elke generaal uitdagen om te concurreren met andere deelnemers en de ultieme generaal te worden – maar dit alles zal vrij toegankelijk zijn. Betreed nu de ARENA, generaal!

Wacht! Er is zojuist een verzending binnengekomen! Van 25 tot 30 november 2021 zullen ongekende verkopen met prachtige zwarte diamanten deals beschikbaar zijn in elke in-game wereld. Spelers kunnen precies vinden wat ze nodig hebben om hun troepen een extra voorsprong te geven en ze vervolgens naar de overwinning te leiden!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: