Home Gaming Derde kwalificatieronde voor de seizoensfinale op Wales Rally GB 2016

Derde kwalificatieronde voor de seizoensfinale op Wales Rally GB 2016

by Sven

We gaan naar Mexico voor de derde kwalificatieronde van het eSports WRC Championship!

De derde kwalificatieronde van eSports WRC Ibarrilla vindt plaats op de etappe Ibarrilla, die uit zand (50%) en grind (50%) bestaat. Ibarrilla is 8,38 km lang en vereist veel concentratie als je zonder technische problemen de eindstreep over wilt gaan. De Rally Guanajuato México is het eerste grindevenement van het seizoen; coureurs moeten zich weer voor de geest halen hoe ze die ongeasfalteerde wegen kunnen bedwingen. De rally vindt plaats in Léon, 400 km ten noordwesten van Mexico-Stad. De route klimt naar het hoogste punt van het seizoen op 2737 m.

De finale van het weekend wordt live gebroadcast op Twitch (http://www.twitch.tv/esl_wrcthegame) op zondag 6 maart vanaf 16:00 CET. eSports WRC wordt tijdens deze live-sessie spannender dan ooit, omdat René en Sebastian, jullie eSports WRC-presentators, de hoofdprijs van de competitie gaan onthullen en een nieuw toernooisysteem zullen introduceren! Dit mag je niet missen!

eSportsWRC-mexico

Negen spelers hebben zich gekwalificeerd in Monte-Carlo en Zweden voor de eerste halve finale (Rally Italia Sardegna), met de beste 3 coureurs op elk platform.

eSportsWRC-Qualified-players-SF1

Het eSports WRC-seizoen is verdeeld in twee helften met 5 kwalificatierondes en een halve finale voor elke helft. De halve finale wordt online gespeeld tijdens Rally Italia Sardegna (9 – 12 juni) en Rally RACCCatalunya (13 – 16 oktober), net voor de finale op Wales Rally GB, waar de beste 18 coureurs worden uitgenodigd voor een strijd om de titel. eSports WRC is een virtueel avontuur waarin spelers in de huid van echte coureurs kruipen. Voel de spanning en druk van rally’s en competities in de moeilijkste en meest uitdagende omstandigheden, net als de echte sterren van de WRC!

Het toernooi wordt georganiseerd door Bigben Interactive, Kylotonn Games, WRC Promoter, in samenwerking met ESL, het grootste eSports-bedrijf van de wereld.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x