Home Gaming Demonische roguelite Corpse Keeper serveert een nieuwe nachtmerrie met een nieuwe contentupdate

Demonische roguelite Corpse Keeper serveert een nieuwe nachtmerrie met een nieuwe contentupdate

by Jos Vis

Corpse Keeper, de middeleeuwse gotische actiestrategie-roguelite van ontwikkelaar Melancholia Studio en uitgever Thermite Games, roept een nieuwe contentupdate op die vandaag op Steam Early Access wordt gelanceerd met nieuwe krijgers, mechanica en moeilijkheden. Verzamel vandaag nog een ondood leger met 25% korting tot maandag 25 september.

De onheilige oorlog om de stad Lenste te zuiveren woedt voort en drie nieuwe krijgers kunnen nu uit het graf opstaan ​​in de onheilige horde. Betaal eeuwige boete in de strijd voor de misdaden van de Felony Prisoner, schakel de voormalige huurzwaardridder in, of doe een beroep op de gedode Heilige Moeder-abdis om het kwaad uit de kathedraalzalen te verslaan.

Ga nieuwe beproevingen en beproevingen aan in de nieuw toegevoegde moeilijkheidsgraad van niveau 4 met gewijzigde vervalmechanismen. Zuiver het rottende vlees van het opgeroepen leger en herstel het licht van de dimmende Zielenkristallen in de levengevende Fontein verborgen in de Raadgeverskamer. In deze slechte zone met een hoog risico en een hoge beloning. Vijanden worden sterker en beschikken over nieuwe aanvalspatronen. Blijf waakzaam en bid dat de aangemoedigde, onvoorspelbare Crazy Knight die door de gevreesde kamerzalen dwaalt, geen risicovolle runs verpest.

Stel een ondood leger samen uit meer dan 30 verschillende gestrafte zielen, verdoemd om hun kracht te lenen aan een oorlog tegen de demon van Lenste. Gebruik necromantie-spreuken om lijken in de strijd onder controle te houden, en beheer een leger met conserveermiddelen die het verval vertragen of door verslagen vijanden aan je gelederen toe te voegen.

Hak en pareer gruwelijke goblins en sinistere geesten en geniet van de buit van de overwinning met nieuwe uitrusting, wapens en grondstoffen die zijn gedropt door gedode vijanden. Vecht je een weg door zes griezelige omgevingen, waaronder spookachtige begraafplaatsen, vervloekte bibliotheken en huiveringwekkende kerkers, terwijl je een balans vindt tussen agressieve tactieken en het behoud van het leger.

“Corpse Keeper stond al bekend om zijn uitdagende elementen, maar we hebben de lat nog hoger gelegd met de Counselor’s Chamber”, zegt HC Li, producer van Melancholia Studio. “We stormen richting de lancering van meer dan 40 personages en willen de community bedanken voor het geven van hun stem, wat heeft geleid tot verschillende functies in onze nieuwste update.”

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: