Home Gaming Deep Silver kondigt “Merits”Programma aan en lanceert ook de ‘Hearts and Minds 101’ featurette voor Homefront aan

Deep Silver kondigt “Merits”Programma aan en lanceert ook de ‘Hearts and Minds 101’ featurette voor Homefront aan

by Mark van Truijen

Deep Silver onthulde vandaag het Homefront®: The Revolution ‘Merits’-programma – een beloningsregeling voor leden van de Homefront community.

Elk geregistreerd lid kan inloggen op Homefront-Game.com en Merits verdienen door simpele acties op de website uit te voeren. Elke verdiende Merit ontgrendelt een bijbehorend stuk gevechtsuitrusting uit de Red Rebel set, die je kunt gebruiken om je Co-op personage aan te passen in de Resistance Mode.

Om hun beloningen in het spel te ontgrendelen, kunnen community-leden dichter bij de lancering in mei hun Homefront-profiel koppelen aan hun Xbox LIVE-, PSN- of Steam-account.

De Red Rebel-set levert alleen uiterlijke voordelen.

Er zijn momenteel zeven Merits beschikbaar, de komende weken worden meer toegevoegd.

Daarnaast toont de nieuwe ‘Hearts and Minds 101’ Featurette hoe spelers met unieke spelmechanieken bepaalde acties kunnen uitvoeren in de open wereld vanHomefront®:The Revolution, om zo de steun te verdienen van de onderdrukte bevolking van het bezette Philadelphia.

Het Hearts and Minds-systeem houdt in dat acties van spelers een direct effect hebben op de wereld om hen heen, met als ultieme doel het ontketenen van een revolutie:

17aeba8f-2ee4-4b9b-8996-ee12f56f0f8c 1360a101-844a-42cb-bdad-73b6bbd3f000

Indien je de Homefront®: The Revolution ‘Guerrilla Warfare 101’ trailer hebt gemist, kun je deze hier terugkijken: https://youtu.be/ANmRo5JeR6Q

Homefront: The Revolution is vanaf 20 mei 2016 verkrijgbaar voor Xbox One, het alles-in-een games- en entertainmentsysteem van Microsoft, PlayStation 4 en Windows PC.

Native Mac en Linux versies zijn ook in ontwikkeling.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x