Home Gaming “Death Stranding is “Timeless,” aldus The Division 2 Director

“Death Stranding is “Timeless,” aldus The Division 2 Director

by Mark van Truijen

Van God of War director Cory Barlog, tot Remedy’s Sam Lake, tot Horizon: Zero Dawn developers Guerrilla Games, diverse figuren uit de industrie hebben beelden te zien gekregen, deze zijn allemaal zeer enthousiast over wat ze te zien hebben gekregen. Nu is er dan nog een naam bij deze lijst gekomen

Ubisoft Massive’s Julian Gerighty, de creative director van The Division 2liet onlangs via twitter weten dat hij veel steun had ontvangen van andere ontwikkelaars voor hun Looter Shooter. Een van deze was Hideo Kojima, welke Gerighty en andere leden van Massive uitnodigde om Death Stranding te proberen. Gerighty was verrast en noemde de game “mind blowing” en liet weten dat deze “will be timeless”.

Het zijn niet enkel Game Ontwikkelaars die de game hebben gezien, ook Film ontwikkelaars als Jordan Vogt-Roberts en Joe Penna hebben wat tijd mogen doorbrengen. En we horen nu steeds meer en meer oer de game.

Het is nog steeds wachten, onlangs kwamen berichten dat de game wat vertraging had opgelopen. Wij houden je op de hoogte.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: