Home Gaming De volgende uitbreiding voor Hearthstone komt 6 augustus

De volgende uitbreiding voor Hearthstone komt 6 augustus

by Jos Vis

Vandaag heeft Blizzard Entertainment Saviors of Uldum onthuld, de avontuurlijke nieuwe uitbreiding voor het gratis digitale spel Hearthstone. Met ingang van 6 augustus gaat dit actievolle tweede hoofdstuk in de jaarlange verhaallijn van de game verder waar Rise of Shadows ophield. Met het bijbehorende Solo Adventure, The Dalaran Heist, met spannende nieuwe key words, nieuwe Hero Powers en 135 nieuwe kaarten.

In Saviors of Uldum komen spelers in de gelederen van de League of Explorers – een bont gezelschap van schatzoekers en de onwaarschijnlijkste helden van Azeroth. Om de overhand te krijgen tegen de League of EVIL, zullen spelers zulke gevaren moeten overleven als Plague-kaarten met krachtige effecten en de gemummificeerde minions.

“Beginnend met Rise of Shadows, en nu met Saviors of Uldum, verfijnen we game mechanics en verkennen nieuwe ideeën die nog meer lagen van diepte en strategische besluitvorming aan Hearthstone zullen toevoegen,” zei J. Allen Brack, president van Blizzard entertainment. “We denken dat deze nieuwe kaarten, evenals de terugkeer van fan-favoriete helden uit de League of Explorers-uitbreiding, dit het spannendste en meest competitieve jaar ooit van de game zullen blijven maken.”

Verdere details met betrekking tot Saviors of Uldums bijbehorende Solo Adventure, beschikbaar in september, zullen in de komende weken worden aangekondigd. Meer informatie opzoeken op www.saviorsofuldum.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: