Home Gaming De volgende ronde! NBA 2K gaat samenwerken met de favoriet in de NBA Draft: Zion Williamson

De volgende ronde! NBA 2K gaat samenwerken met de favoriet in de NBA Draft: Zion Williamson

by Jos Vis

Toptalent van de New Orleans Pelicans mag stralen in de “Next” en zich aansluiten bij het 2K-klassement

2K heeft vandaag aangekondigd dat Zion Williamson, over het algemeen de eerste keuze in de NBA Draft van 2019, officieel getekend heeft voor een meerjarige samenwerking met NBA 2K. Voor de samenwerking zal Williamson bijdragen aan spelinitiatieven, consumentenevenementen, merkbranding en sociale bonding. Williamson is de populairste rookie van NBA 2K sinds 2011 en maakt binnenkort zijn debuut in de videogamewereld: hij is te zien in NBA 2K20, die op 6 september 2019 uitkomt. 

“Ik ben razend enthousiast om me officieel aan te mogen sluiten bij het team van 2K en deel uit te maken van het wereldwijde fenomeen, waarbij iedereen mij als personage kan kiezen. Ik ben er klaar voor mijn voetafdruk achter te laten in de basketbalcultuur en onderdeel te zijn van het team dat het basketbal van de toekomst vertegenwoordigt.” 

Williamson behoort dadelijk tot de elitegroep NBA-atleten die NBA 2K de afgelopen twintig jaar vertegenwoordigd heeft. Sporters die hier al eerder onderdeel van uitmaakten waren Kevin Durant, Stephen Curry, James Harden, Shaquille O’Neal, LeBron James, Giannis Antetokounmpo en NBA 2K20-coversterren Anthony Davis en Dwyane Wade. 

“Zion is een van de beste aanstormende talenten binnen de NBA en we zijn ontzettend blij hem te mogen verwelkomen bij 2K”, zei Jason Argent, senior vice-president bij NBA 2K. ” NBA 2K speurt al meer dan twintig jaar naar ’s werelds beste basketbaltalent en werkt al minstens zo lang samen met topspelers uit de basketbalwereld. Het is verbluffend om te zien waar Zion op het veld toe in staat is en we kijken ernaar uit om de ontwikkeling van zijn carrière vanaf de zijlijn te volgen.” 

Op 6 september 2019 kunnen fans kunnen voor het eerst de zaal in als Zion Williamson, dan wordt  NBA 2K20 wereldwijd uitgebracht. 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d