Home Gaming De tweede content-update van WILD HEARTS introduceert de nieuwe Grimstalker

De tweede content-update van WILD HEARTS introduceert de nieuwe Grimstalker

by Mark van Truijen

EA Originals en KOEI TECMO hebben vandaag de tweede gratis post-launch content-update voor de AAA-hunting game WILD HEARTS uitgebracht.

Spelers kunnen met de update een nieuwe bedreiging tegenkomen op Natsukodachi Isle, namelijk een wolfachtige Kemono genaamd Grimstalker. Dit machtige beest is verwant aan de angstaanjagende Deathstalker en heeft de mogelijkheid om zowel verschroeiende vlammen als golvende zeeën te manipuleren. Met aanvallen, bestaande uit twee elementen, moeten jagers de gesmolten rotsen en krachtige golven van deze unieke prooi bestrijden met Elemental Lanterns.

Jagers kunnen nu ook nieuwe wapens smeden uit materialen afkomstig van de Grimstalker. Sommige van deze wapens kunnen klappen uitdelen die hemel en aarde doen vergaan, terwijl andere wapens Kemono-spierkracht op formidabele wijze combineren met menselijke denkkracht. Bovendien introduceert deze update de nieuwe Fulgent Armor-set en drie nieuwe speciale quests waarmee spelers nieuwe Chat Stamps en Emotes kunnen verdienen na elke overwinning.

Maar wacht… er is meer! Houd het nieuws in de gaten voor meer informatie over de volgende content-update. Deze voegt de Murakumo (een vos die bloemblaadjes manipuleert), nieuwe wapens, een uitrustingsset, Spinning Top Karakuri, het Limit Break-systeem en extra verbeteringen/oplossingen toe aan de game.

WILD HEARTS is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S tegen een adviesprijs van € 79,99 en pc via de EA app, Steam en Epic Game Store tegen een adviesprijs van € 69,99.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: