Home Gaming De Thargoid-aanval begint in Elite Dangerous: Odyssey Update 14

De Thargoid-aanval begint in Elite Dangerous: Odyssey Update 14

by Jos Vis

Frontier Developments heeft vandaag Update 14 uitgebracht voor Elite Dangerous: Odyssey, waarmee de oorlog van de Thargoids tegen de mensheid begint. De Thargoid-aanval wordt aangevoerd door acht enorme anomalieën die bekend staan ​​als Maelstroms, die elk worden vergezeld door tientallen Thargoid-schepen wanneer een invasie van een systeem begint. De waarheid achter wat er in elke Maelstrom zit – die verschijnen als gigantische bijtende gaswolken wanneer ze in de ruimte worden benaderd – is een mysterie voor commandanten om te ontdekken.

Update 14 brengt grote veranderingen met zich mee in de manier waarop Thargoids zich gedragen in Elite Dangerous. Met nieuwe systeemstaten die de voortdurende voortgang van deze oorlog weerspiegelen, kunnen commandanten helpen het lot van elk systeem vorm te geven door de Thargoid-indringers af te weren – zowel door ze frontaal te bestrijden in de strijd, als door de mensheid te ondersteunen met minder confronterende middelen. Systemen die in handen van de Thargoids vallen, zullen zichtbare veranderingen ondergaan, waarbij sterpoorten en nederzettingen zwaar beschadigd raken of zelfs verlaten worden.

Dit moment heeft lang geduurd. Eerder in het doorlopende verhaal van Elite Dangerous probeerde de controversiële figuur die bekend staat als Salvation een anti-xeno-wapen genaamd de Proteus Wave tegen de Thargoids te activeren, wat mislukte en resulteerde in catastrofale verliezen. Nu moet de mensheid omgaan met de verschrikkelijke gevolgen van deze provocatie, aangezien locaties in het spel die spelers lang als veilig beschouwden, intens worden aangevallen.

Elite Dangerous: Odyssey Update 14 ziet ook de toevoeging van een vernieuwde Thargoid Interceptor die bekend staat als de Orthrus. Als weerspiegeling van de veranderende aard van de strategie van de Thargoids wanneer dit evenement begint, gedraagt ​​deze Interceptor zich niet als bestaande schepen in het spel, en zijn doel moet worden onthuld om de mensheid een kans te geven de Thargoid-aanval te stoppen. Alle spelers die een exemplaar van Elite Dangerous op pc bezitten en in de Live-modus spelen, hebben toegang tot de bredere verhalende ervaring in Update 14, ongeacht of ze een exemplaar van Elite Dangerous: Odyssey bezitten. Elite Dangerous: Odyssey kan nu worden gekocht op Steam, via de Epic Games Store of via de Frontier Store. Elite Dangerous is beschikbaar op Xbox, PlayStation, Steam, Epic Games en de Frontier Store.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: