Home Gaming De Rockstar Games Launcher: Nu Verkrijgbaar

De Rockstar Games Launcher: Nu Verkrijgbaar

by Jos Vis

De Rockstar Games Launcher is een nieuwe Windows desktop applicatie waarmee je makkelijk via één plek toegang hebt tot je Rockstar Games PC-collectie. Het gaat om zowel digitale titels als games op CD, inclusief games die bij verschillende andere online winkels zijn gekocht. Je kunt de launcher ook gebruiken om nieuwe Rockstar Games PC-titels te kopen en aan je collectie toe te voegen. 

De Rockstar Games Launcher heeft een hoop functies, waaronder de toevoeging van cloud save-functionaliteit aan alle ondersteunde titels, de mogelijkheid om je Rockstar Games PC-bibliotheek automatisch te updaten en manieren om het laatste Rockstar Games-nieuws direct via de Launcher te volgen.

Geldig voor een beperkte tijd; installeer de Rockstar Games Launcher en claim een gratis exemplaar van de klassieker Grand Theft Auto: San Andreas op PC via de Rockstar Games Launcher om permanent toe te voegen aan de bibliotheek van je Social Club-account. Voor meer details ga naar https://support.rockstargames.com

De Rockstar Games Launcher is hier beschikbaar als download: https://socialclub.rockstargames.com/rockstar-games-launcher

Een select aantal PC-games wordt op dit moment niet ondersteund. Ga naar https://support.rockstargames.com voor meer informatie.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d