Home Gaming De pers heeft gesproken – Bereid je voor op The Surge 2

De pers heeft gesproken – Bereid je voor op The Surge 2

by Jos Vis

The Surge 2 brengt hardcore combat naar een door nano-geïnfesteerde dystopische toekomst op PlayStation 4, Xbox One en PC op 24 september. Pers en influencers zijn de afgelopen maand hakkend en zagend afgedaald naar de diepste krochten van Jericho City en hun voorkeur is duidelijk: spelers hebben meer dan genoeg redenen om enthousiast te worden. De prachtige nieuwe Preview Accolades Trailer geeft hints naar het verhaal en laat zien hoe spannend de hands-on tijd met de game geweest is. 

The Surge 2 levert op 24 september brute combat in de straten van Jericho City. Je wordt daar wakker zonder herinneringen aan de vliegtuigcrash die je er bracht. Je moet het zien te overleven tussen de losgelagen machines, fanatieke sekteleden en nog veel ergere dingen terwijl je alles verkent en de waarheid ontdekt. Gebruik het bekroonde limb-targeting systeem in combinatie met het verbeterde combat design, een grotere wereld en veel meer verrassingen; The Surge 2 zal indruk maken op zowel nieuwkomers als fans van de serie. 

Pre-orders zijn nu beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC. Alle pre-orders komen met de URBN Gear Pack inclusief nieuwe armor set, twee nieuwe wapens evenals cosmetics en equipments. The Surge 2 is ook beschikbaar voor het gamescom-publiek, als deel van de Koch Media/Deep Silver booth in Hall 9. 

The Surge 2 lanceert op 24 september op PlayStation 4, Xbox One en PC.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d