Home Gaming De ONE PIECE ODYSSEY DLC “Reunion of Memories” is vanaf vandaag beschikbaar

De ONE PIECE ODYSSEY DLC “Reunion of Memories” is vanaf vandaag beschikbaar

by Jos Vis

Bandai Namco Europe brengt Reunion of Memories uit, de DLC van ONE PIECE ODYSSEY die het verhaal van de Straw Hat Crew voortzet.

Na de reis van de Straw Hat Crew door de herinneringen van hun avonturen, zowel op het eiland Waford als in Memoria, worden ze opnieuw de geheugenwereld ingestuurd. Spelers worden geconfronteerd met een mysterieus meisje gekleed in een zwarte kap en moeten het raadsel oplossen rond de dreigende kubus die ze vasthoudt…

Vandaag wacht spelers een nieuwe quest om het op te nemen tegen enkele van de meest iconische personages van de franchise. De Straw Hat Crew zal Mihawk, Perona, Enel en Whitebeard opnieuw ontmoeten in de wereld van hun herinneringen, maar Memoria is niet meer hetzelfde. Spelers kunnen het avontuur beginnen en ontsnappen aan de onvoorspelbare wending en de verborgen waarheid van Memoria ontrafelen!

ONE PIECE ODYSSEY, Reunion of Memories is beschikbaar in de Deluxe-versie van de game en apart verkrijgbaar. Uitbreidingscontent is beschikbaar nadat spelers de hoofdgame hebben uitgespeeld.

ONE PIECE ODYSSEY is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. Op deze platforms is nu ook een demoversie beschikbaar.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d