Home GadgetsCorsair De OLED Gaming Revolution, kondigt de XENEON 27QHD240 OLED aan

De OLED Gaming Revolution, kondigt de XENEON 27QHD240 OLED aan

by Mark van Truijen

CORSAIR, een wereldleider op het gebied van enthousiastelingencomponenten voor gamers, creators en PC-bouwers, heeft vandaag een spannende nieuwe toevoeging aan zijn assortiment high-performance gamingmonitoren aangekondigd, de XENEON 27QHD240 OLED. Met de nieuwste LG OLED-schermtechnologie gecombineerd met het kenmerkende CORSAIR-stijl en -prestaties, biedt de XENEON 27 OLED uitstekende zwarte niveaus, zelfverlichtende OLED-pixels en een verbluffende 240Hz verversingssnelheid, allemaal in een 27-inch pakket van 2560×1440 dat klaar is om alles weer te geven wat uw pc te bieden heeft op zijn best.

Met behulp van de nieuwe META-technologie van de 3e generatie OLED-paneel van LG Display met Micro Lens Array (MLA), kan de XENEON 27 OLED een focuslens voor elke pixel plaatsen om de helderheid te verbeteren en zo de helderheid verder te verhogen dan de vorige generatie OLED-panelen, met een HDR10, een contrastverhouding van 1.500.000:1, een piekhelderheid van maximaal 1.000 nits en een kleurengamma van 98,5% DCI-P3, waardoor de helderste hoogtepunten, donkerste details en meest verfijnde kleuren prachtig worden weergegeven, ongeacht wat je speelt, kijkt of maakt.

De XENEON 27 OLED biedt snelle responstijden die de gaming monitoren van vorige generaties achter zich laten, met een vernieuwingsfrequentie van maximaal 240Hz, een reactietijd van 0,03 ms en een Pixel on/off tijd van 0,01 ms, wat vrijwel alle bewegingsonscherpte elimineert, voor gaming prestaties van wereldklasse die compatibel zijn met zowel NVIDIA G-SYNC als AMD FreeSync Premium

De Xeneon 27 OLED biedt ook een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden. Met 60° draaibaarheid, 22° kanteling, 100mm (3,94 inch) hoogteverstelling, de mogelijkheid om 90° te draaien op zijn standaard in beide richtingen, of om via de standaard VESA-mount op een monitorarm te worden gemonteerd, is het gemakkelijk om de XENEON 27 OLED in een bestaande opstelling te integreren of er een pronkstuk van te maken in een nieuwe opstelling.

Of uw opstelling nu primair op de pc is gericht of inclusief consoles, de XENEON 27 OLED heeft alle aansluitingen die u nodig hebt. Een paar HDMI 2.1-poorten, DisplayPort 1.4 en een USB Type-C DP Alt-Mode-ingang maken het mogelijk om het tegelijkertijd op 4 verschillende apparaten aan te sluiten (en twee tegelijkertijd weer te geven met beeld-in-beeld of beeld-naast-beeld), terwijl een USB 3.1 Type-C-poort en vier USB 3.1-poorten het gemakkelijk maken om de XENEON 27 OLED op volledig uitgeruste computers aan te sluiten.

De frontbedieningselementen zijn ook voorzien van een innovatieve nabijheidssensor om u te begeleiden naar de juiste knop voor Power ON/OFF, Input Select en de OSD-joystickcontroller.

Net als zijn stabiele broer, de XENEON FLEX 45 OLED, beschikt de XENEON 27 OLED over een reeks burn-in beschermingstechnieken om een ​​schone afbeelding te behouden, zelfs na langdurig overlay-, UI- of besturingssysteemgebruik, ondersteund door een uitgebreide garantie van drie jaar voor Zero Dead Pixel en Zero Burn In.

Met de revolutionaire sprong vooruit in prestaties en beeldkwaliteit van OLED brengt de XENEON 27 OLED alles wat je PC kan doen op zijn best in beeld op een 27-inch scherm.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: