Home Gaming De nieuwste update van Disney Dreamlight Valley wordt vandaag gelanceerd

De nieuwste update van Disney Dreamlight Valley wordt vandaag gelanceerd

by Jos Vis

Gameloft, een leider in het maken en publiceren van games, heeft vandaag de release aangekondigd van Disney Dreamlight Valley’s volgende gratis grote inhoudsupdate voor Early Access-spelers, “The Remembering”. Spelers worden uitgenodigd om de nieuwe Forgotten Lands Biome te verkennen terwijl ze de ware bron van het vergeten ontrafelen. De release markeert ook de lancering van het geheel nieuwe Wonder of Pixar Star Path, gevuld met goodies uit iconische en aankomende Pixar-films.

The Forgetting is doorgegaan met het verspreiden van zijn duisternis door Dreamlight Valley, maar er komt hoop in de vorm van hulp van een magische bewoner van het mysterieuze Pumpkin House in de Forgotten Lands. Spelers wagen zich in het Dreamscape – de dimensie tussen dromen en realiteit – en duiken dieper in het geheim achter wie de Forgotten werkelijk is. Met het hele lot van Dreamlight Valley en herstelde vriendschappen op het spel, is de inzet nog nooit zo hoog geweest.

Naast het ontdekken van de oorsprong van de Forgotten, nodigt deze update spelers uit om alles wat met Pixar te maken heeft te vieren met het gloednieuwe Wonder of Pixar Star Path. Iconische en aankomende Pixar-films staan centraal, compleet met exclusieve beloningen en items. Voer taken uit voor Disney- en Pixar-personages en ontgrendel unieke kapsels uit Disney en Pixar’s aankomende film Elemental, kleding en decoratieve items uit Disney en Pixar’s Turning Red, en zelfs een gloednieuwe Dream Style voor ieders favoriete Space Ranger, Buzz Lightyear.

De Premium Shop introduceert zijn allereerste Dream Bundle, ter ere van Pixar’s WALL·E. De Dapper WALL·E Dream Bundle bevat een exclusieve Dapper Dream Style voor WALL·E met bijpassende animatie naast een reeks keurige kleding voor je avatar. Als speciale bonus ontdekken spelers een nieuwe Friendship Quest met WALL·E, gaan ze op nieuwe avonturen en ontgrendelen ze exclusieve beloningen.

Het feest gaat verder in de community, waar spelers worden uitgenodigd voor #LiveColorfully met een reeks gratis PRIDE-thema-t-shirts, verkrijgbaar via een promotiecode die wordt verspreid via de sociale kanalen van Disney Dreamlight Valley.

Disney Dreamlight Valley is beschikbaar in Early Access bij aankoop van een Founder’s Pack voor Nintendo Switch, PlayStation 5 (PS5), PlayStation 4 (PS4), Xbox Series X,

Xbox Series S- en Xbox One-consoles, en voor pc op Steam, de Epic Games Store en de Microsoft Store, en voor Mac in de Mac App StoreSM.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: