Home Gaming De nieuwe spelerservaring van EVE Online wordt uitgebreid met een speciaal carrièreprogramma

De nieuwe spelerservaring van EVE Online wordt uitgebreid met een speciaal carrièreprogramma

by Jos Vis

CCP Games heeft vandaag het AIR Career Program gelanceerd, het volgende deel van de nieuwe spelerservaring voor zijn iconische ruimteschip MMO EVE Online. Het AIR Career Program leert beginnende piloten de grondbeginselen van EVE’s vier loopbaantrajecten, zodat ze snel kunnen beginnen met zichzelf te onderhouden in New Eden. CCP begon ook met het uitrollen van updates voor zijn Career Agent-missies en bracht grafische verbeteringen uit om de MMO verder te moderniseren naarmate het derde decennium nadert.

Met het AIR Career Program leren beginnende piloten de ins en outs van EVE’s kerncarrières – Explorer, Industrialist, Enforcer en Soldier of Fortune – om te bepalen welke het beste bij hun interesses en speelstijl past. Het AIR Career Program helpt piloten de basis onder de knie te krijgen door een lijst met aanbevolen activiteiten te bieden die overeenkomen met het ervaringsniveau van de speler, de voortgang van de activiteit te volgen en beloningen uit te loven na voltooiing van de taak. Informatiepanelen met instructievideo’s, UI-aanwijzingen en navigatiegidsen zijn ook beschikbaar om piloten te helpen bij het bereiken van hun doelen.

De eerste fase van updates voor Career Agent-missies begint vandaag met de visuele revisie van alle kerkers en omgevingen. Spelers die de Enforcer-carrière nastreven, kunnen ook een gestroomlijnd gespreksvenster met agenten en nuttige begeleiding en hoogtepunten in missies ervaren om hen te helpen terwijl ze de kneepjes van het vak leren. Updates voor de Explorer-, Industrialist- en Soldier of Fortune-missies zullen op een later tijdstip beschikbaar zijn.

“Het AIR Career Program biedt nieuwe spelers niet alleen een schat aan informatie, maar ook aan bruikbare doelstellingen die hen helpen te begrijpen welke rol elk carrièrepad speelt in de spelergestuurde economie van EVE”, zegt Bergur Finnbogason, Creative Director van EVE Online. “Het is essentieel voor piloten om vroeg in hun intergalactische reizen te leren over de carrièrepaden van EVE, zodat ze een solide plan kunnen ontwikkelen om zichzelf te ondersteunen terwijl ze New Eden doorkruisen.”

De volgende reeks grafische en UI-verbeteringen is nu beschikbaar in EVE Online als onderdeel van CCP’s “EVE Evolved”-initiatief. Ervaar verhoogde visuele en audio-getrouwheid in New Eden met verbeterde texturen, nevels met hogere resolutie, verbeterde cloudvisuals en opnieuw gebalanceerde scheepsmotorgeluiden. Spelers kunnen ook de compacte modus inschakelen voor de Photon UI-functie, waarmee bepaalde vensters worden gecomprimeerd en meer informatie op het scherm kan worden weergegeven voor D-Scan, Chat, Fleet Window, People & Places en meer.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: