Home Gaming De nieuwe gratis DLC voor Total War: ATTILA komt donderdag uit, tegelijk met release van The Last Roman Campaign Pack

De nieuwe gratis DLC voor Total War: ATTILA komt donderdag uit, tegelijk met release van The Last Roman Campaign Pack

by Mark van Truijen

De Suebi, een nieuwe speelbare factie voor alle Total War: ATTILA spelers, heeft de hoofdrol in een gratis DLC-pakket dat ook een nieuwe historische veldslag (De Slag bij Dara) en de nieuwste patch bevat – beschikbaar vanaf aanstaande donderdag.

De Suebi, een ontheemd volk binnen het West-Romeinse Rijk, is een oorlogszuchtige confederatie van kleinere stammen met een nomadische levensstijl, wat hen tot uitstekende plunderaars maakt. De steden van noordelijk Gallië beloven een rijke buit, maar de geschiedenis wijst uit dat de Suebi hun veroveringen in Spanje zochten; welk pad zal jij voor hen kiezen?

Op 25 juni komt ook Total War: ATTILA – The Last Roman Campaign Pack uit.

Deze uitbreiding bevat een grote nieuwe campaign map, maar ook een unieke nieuwe “Roman Expedition” factie als een van de 5 speelbare facties. Spelers krijgen hiermee de mogelijkheid om het verhaal te beleven van Belisarius, een van de laatste grote Romeinse generaals, die van keizer Justinian de opdracht kreeg om het voormalige West-Romeinse Rijk te heroveren.

Spelers kunnen ervoor kiezen om de bevelen van de keizer op te volgen en het gebied in zijn naam te bevrijden, of om te rebelleren tegen zijn bewind in een poging om de kroon voor zichzelf te winnen als nieuwe keizer van Rome.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: