Home Featured De nieuwe 2022 warzone map, release, gelekte plaatjes en meer

De nieuwe 2022 warzone map, release, gelekte plaatjes en meer

by Mark van Truijen

We kunnen één ding met zekerheid zeggen, elk jaar een nieuwe COD, dit gaat ook betekenen een nieuwe Warzone map. Wanneer komt deze dan, hoe groot is die, hoe ziet hij eruit?

Warzone New Map
De nieuwe map gaat zich naar alle waarschijnlijkheid afspelken in Noord Amerika en dan in de suburbs, maar er zijn ook geruchten omtrent de Favela. | © Activision Blizzard

Modern Warfare 2 gaat misschien wel de best verkopende Call of Duty worden van de afgelopen jaren. Maar naast de Campagne, de multiplayer, een mysterieuze derde modi, zitten de meeste spelers te wachten op de uitkomst voor Warzone. Een nieuwe map gemaakt door Infinity Ward, de mensen achter Verdansk, dat moet toch wel dik worden. Dit weten we tot nu toe.

Release datum van de nieuwe map

De nieuwe warzone map zal ongeveer een maand na de release van de base game komen, welke momenteel gepland staat voor oktober 2022. Dit betekent dat in november, als alles goed gaat, de release zou zijn. Maar vaak is er wel een vertraging of iets, dus ik gok zelf op de eerste week december.

Wat weten we over de map

We zullen dit artikel blijven updaten met updates omtrent de map, zoals grote, voertuigen, POIs en meer.

Grote van de nieuwe map

De nieuwe map zal de grote krijgen van een volledige BR-map, ongeveer net zo groot als Caldera of Verdanks. Maar, wees niet bang, voor de Rebirth fans komt er ook een kleinere map aan. Sledgehammer werkt hier druk aan en dankzij het nieuwe Vanguard seizoen hebben we een klein lek gevonden

Lokatie van de map

De nieuwe map zal zich settelen in de suburbs van Noord Amerika of de Favela van Brazilië. Van deze twee lijkt amerika het te gaan winnen, wegens de diversiteit en de mix van natuur en mens gemaakt terrein.

Nieuwe voertuigen

Elke map komt natuurlijk met nieuwe voertuigen, we weten tot nu toe nog niet wat of welke dit zullen worden. Verdansk had eigenlijk bijna lles wel tot zijn beschikking, maar misschien kunnen we denken aan wat ander soort voertuigen die bij de setting passen, een sportwagen of iets

POIs van de map

Hier hopen we snel meer over te horen en de connectie ertussen. In verdansk was alles verbonden, later ook met de metro kreeg je echt een gevoel van eenheid, in Caldera voelt het nog steeds een beetje apart aan hoe de POIs zijn neergelegd.

Verdwijt Caldera?

Yes, na de release zal Caldera zo goed als zeker verdwijnen, net als met verdanks het geval was.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x