Home Movies De meivakantie is begonnen: dit zijn de leukste films voor het hele gezin

De meivakantie is begonnen: dit zijn de leukste films voor het hele gezin

by Pim, Sel

De meivakantie is begonnen – een heerlijk moment om af en toe samen met het gezin een filmpje te kijken. Pathé Thuis heeft daarom de leukste familiefilms op een rijtje gezet. Van de zingende dieren uit Sing 2 tot De Beste Verjaardag Ooit: alle films zijn te vinden op Pathé Thuis.

Sing 2 – vanaf 4 mei te zien bij Pathé Thuis
Koala Buster Moon en zijn talentvolle groep dierenartiesten bereiden het meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad volop entertainment, glitter en glamour. Kijk Sing 2 vanaf €4,99 (vanaf 04-05) op Pathé Thuis.

Clifford de Grote Rode Hond
Tiener Emily Elizabeth ontmoet een magische dierenbeschermer die haar een kleine, rode puppy geeft. Ze had nooit verwacht dat ze wakker zou worden met een gigantische hond van wel drie meter in haar kleine appartementje in New York. Kijk Clifford De Grote Rode Hond vanaf €4,99 op Pathé Thuis.

Monster Family 2De familie Wishbone transformeert zich opnieuw in een vampier, Frankenstein, mummie en weerwolf om Baba Yaga en Renfield te bevrijden uit de klauwen van monsterjager Mila Starr. Gelukkig worden ze geholpen door hun drie vleermuizen. Kijk Monster Family 2vanaf €4,99 (vanaf 03-05) op Pathé Thuis of koop de film nu al voor €9,99.

De Beste Verjaardag Ooit
Op de verjaardag van Kareltje, met worteltaart, cadeautjes en een picknick bij het meer, moeten zijn ouders met zijn babyzusje naar de dokter. Koppig besluit hij naar zijn oma te gaan. Kijk De Beste Verjaardag Ooit vanaf €4,99 (vanaf 04-05) op Pathé Thuis of koop de film nu al voor €9,99.

Ghostbusters: Afterlife (13+)Het lijkt erop dat de meest verschrikkelijke tirannen en criminelen van de geschiedenis een oorlog beramen waar miljoenen slachtoffers zullen vallen. De taak om hen te stoppen, is maar één iemand toe te vertrouwen. Kijk Ghostbusters: Afterlife vanaf €4,99 op Pathé Thuis.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: