That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Featured, Gaming, PC, Steam

De lang verwachte multiplayer-update van Tropico 6 komt eraan

Na de enorm succesvolle lancering van Tropico 6 op pc, zijn Kalypso Media en ontwikkelaars Limbic Entertainment trots een gloednieuwe accolades-trailer te delen voor hun vlaggenschipstrategie-titel, met slechts een selectie van reacties van over de hele wereld media en fans.

De ontvangst van media en fans tot nu toe was echt overweldigend, met Tropico 6 algemeen beschouwd als de grootste en beste Tropico tot nu toe. Maar Kalypso en Limbic zijn vastbesloten om het spel verder te verbeteren op basis van feedback van de fans en hebben vandaag een nieuwe update uitgebracht die de meest gevraagde functie tot nu toe introduceert door spelers – spellen voor meerdere spelers.
 
Dit is nog maar het begin voor Tropico 6 en Kalypso bereidt zich voor om binnenkort een volledige routekaart te onthullen met een meer gedetailleerd overzicht van functies en verbeteringen die momenteel in ontwikkeling zijn. De uitgever verwelkomt ook verdere fanfeedback en nodigt alle Tropico 6-spelers uit om via de Steam Community, de Kalypso-forums, Twitter en Facebook contact op te nemen met hun gedachten en ideeën over het spel tot nu toe.

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE