Home Gaming De jacht is geopend! Hunt: Showdown is nu uit op PC

De jacht is geopend! Hunt: Showdown is nu uit op PC

by Jos Vis

Vandaag is de dag! De online multiplayer bounty hunting game van Crytek is vandaag uit op PC en het heeft gloednieuwe DLC met zich meegebracht. Spelers kunnen nu Hunt: Showdown voor PC los aanschaffen of gebundeld met de nieuwe Legends of the Bayou DLC. Spelers die al eigenaar zijn van de game kunnen de DLC los aanschaffen. 

Voorafgaand aan release heeft Hunt: Showdown tijd doorgebracht in Early Access, een programma waar ontwikkelaars nauw met de community samenwerken voor de ontwikkeling en verbetering van de game. In het geval van Hunt was dit over meer dan 20 updates en verschillende patches. Die community, zegt Hunt Producer Fatih Özbayram, was integraal voor het ontwikkelproces van de game. 

“Hunt: Showdowns ontwikkeling is compleet gedreven door de community en dat was echt een lonende ervaring voor het hele team. Samen met de community hebben de leuke, spannende en memorabele game-ervaring gemaakt die wij wilden maken. Het was bijvoorbeeld een verzoek uit de community dat ons inspireerde om teams van drie toe te voegen aan Hunt, naast vele andere features”, zei Özbayram. “Heel erg bedankt dus voor iedereen die ons door het ontwikkelproces gesteund heeft; zonder jullie hadden we het niet kunnen doen.” 

De Legends of the Bayou DLC duikt diep in het duistere hart van de Bayou om de volledige PC release van Hunt: Showdown te vieren en de loyale volgelingen twee nieuwe Legendary Hunter characters, twee unieke wapens en 500 Blood Bonds te geven. 

Over Hunt: Showdown
Hunt: Showdown, een competitieve first-person bounty hunting game, combineert de spanning van first-person shooters en survival games en wikkelt deze elementen in een match-based format. Elke match zet tot wel 10 spelers tegenover elkaar, solo of in teams van twee, terwijl ze met elkaar strijden voor bounty door gruwelijke monsters in de moerassen van Louisiana te verslaan. Dit wordt gezien als een unieke mix tussen PvP en PVe elementen. Zodra spelers een bounty te pakken hebben, worden ze meteen een doelwit voor alle overgebleven hunters op de map. Hoe hoger het risico, des te hoger de beloning; een simpele fout kan alles kosten en de dood is permanent. In de Quick Play mode van Hunt nemen tien solospelers het tegen elkaar op voor de kans om hun hunter (en een flinke hoeveelheid goud) aan het einde van de match te bewaren.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d