Home Gaming DE FAR CRY® PRIMAL COLLECTOR’S EDITION IS ONTHULD!

DE FAR CRY® PRIMAL COLLECTOR’S EDITION IS ONTHULD!

by Mark van Truijen

De inhoud van de verschillende Collector’s Editions en de pre-order aanbiedingen voor Far Cry Primal zijn bekend! Het nieuwste deel uit de veelgeprezen game-serie is vanaf 23 februari 2016 verkrijgbaar op PlayStation 4 en Xbox One. Op 1 maart 2016 verschijnt de game ook voor Windows PC.

Collector’s Edition

Het Stenen Tijdperk is een gevaarlijke tijd! De Far Cry Primal Collector’s Edition geeft je gelukkig de beste overlevingskansen in het ruige landschap van Oros. Kennis van het terrein en de prehistorische taal die in de game gesproken wordt zijn daarbij van levensbelang.

De Collector’s Edition bevat:

Fysieke content

 • De Far Cry Primal game
 • Exclusieve Far Cry Primal Collector Box met een sabeltandschedel als opening.
 • Officieel Wenja woordenboek: een onmisbare gids voor je reizen door Oros, vol met handige woorden en zinnen die in de game van pas komen. Het is een bondig boekwerk over de unieke taal die experts ontwikkelden op basis van de Proto-Indo-Europese oertaal.
 • Exclusief Steelbook™.
 • Far Cry Primal landkaart van Oros.
 • De officiële soundtrack van de game en Wenja geluidsopnames die je de beginselen van de officiële taal van Far Cry Primal bijbrengen.

          Digitale Content:

Alle beschikbare digitale content, het complete pakket ‘Legend of the Mammoth’ missies, een nieuw wapen en vier enhancement packs.

 • ‘Legend of the Mammoth’ missies: Tot wel 45 minuten aan extra gameplay waarin je de unieke kans krijgt om als het grootste beest uit Oros te spelen: de machtige mammoet! Dender over je vijanden heen en bescherm je kudde tegen andere beesten en natuurlijk de mens.

o    Duel of Beasts: Een oersterke neushoorn daagt je uit. Ga de strijd met hem en zijn kudde aan op de rand van gevaarlijke kliffen en laat zien wie er nu echt de baas is.

o     The Trapped Elder: Bloeddorstige jagers hebben de leider van je kudde gevangen genomen. Bestorm hun kamp en leid de wijze ouderling weer terug naar de vrijheid.

o    Hunt The Hunter: Het is tijd voor wraak! Voer jouw kudde aan en vermorzel degenen die jouw soort met uitsterven bedreigen.

 • Een nieuw wapen, de Blood Shasti Club: een knuppel van bot, besmeurd met bloed en ooit het eigendom van Ull, de gevreesde leider van de Udam. Een onbreekbaar wapen waar zelfs het vuur geen vat op heeft.
 • Vier enhancement packs die je als een van de eersten toegang geven tot zeldzame hulpmiddelen en unieke mogelijkheden om te customizen.

Digital Apex Edition

Deze editie bevat de standaard game plus alle aanvullende digitale content.

Digitale Content: het complete pakket ‘Legend of the Mammoth’ missies, een nieuw wapen en vier enhancement packs.

 • ‘Legend of the Mammoth’ missies
 • Een nieuw wapen, de Blood Shasti Club: een knuppel van bot, besmeurd met bloed en ooit het eigendom van Ull, de gevreesde leider van de Udam. Een onbreekbaar wapen waar zelfs het vuur geen vat op heeft.
 • Vier enhancement packs die je als een van de eersten toegang geeft tot zeldzame hulpmiddelen en unieke mogelijkheden om te customizen.

Pre-order je de standaard game, dan heb je ook toegang tot de  ‘Legend of the Mammoth’ missies.

NIEUWE FEATURE GEPRESENTEERD

Afgelopen nacht was tijdens de Video Game Awards in Los Angeles de première van de “Beast Master Trailer” waarin in een gloednieuwe feature van de game werd getoond. Je zult in Far Cry Primal namelijk de mogelijkheid hebben om wilde beesten te temmen en aan jouw zijde te laten vechten! Van wolven tot sabeltandtijgers, beren en ja, zelfs de honingdas. Je zult ze allemaal op elk gewenst moment kunnen oproepen en inzetten zoals jij wilt. Natuurlijk om vijanden aan te vallen, maar ook om de omgeving te verkennen en afleidingsmanoeuvres uit te voeren tijdens gevechten of wanneer je aan het jagen bent. Met de dieren aan je zijde heb je dus eindeloos veel mogelijkheden om je vijanden te verslaan en de heerschappij over Oros weer terug te veroveren.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: