Home Gaming De eeuwige winter komt eraan: Fade to Silence komt uit op 30 april

De eeuwige winter komt eraan: Fade to Silence komt uit op 30 april

by Mark van Truijen

Fade to Silence, van ontwikkelaar Black Forest Game, zal Early Acces op pc verlaten en is op 30 april 2019 beschikbaar voor het PlayStation®4 computer entertainment systeem en de Xbox® One familie van apparaten, inclusief de Xbox One X. De SRP op PC is €39,99 en voor consoles €49,99. 

Nieuwe Inhoud en Functies in de Release Versie

Verhaallijn
Het hele verhaal van de game zal voor de eerste keer beschikbaar zijn! We hebben Early Access gebruikt om alle mechanismen van de game af te stemmen en gaan nu het belangrijkste deel toevoegen: het verhaal. Wat veroorzaakte de Apocalyps? Waar komt de infectie vandaan, die zich over het land verspreidt? Wat gebeurde er met Ash zijn familie? Tijd om erachter te komen! 

Survival Handboek
We hebben een geautomatiseerd dagboek voor de speler toegevoegd, waarin relevante informatie over alle aspecten van Ash zijn avontuur worden opgeschreven, telkens wanneer hij iets nieuws tegenkomt: een gebied, een volgeling, een wezen of een gameplay mechanisme. 

Een gloednieuwe tutorial 
Overleven in een post-apocalyptische wereld is moeilijk en uitdagend. We hebben de tutorial helemaal opnieuw gebouwd, om de eerste stappen in de onbekende wereld makkelijker te maken voor nieuwe spelers en om een hint of twee te geven aan ervaren spelers. 

Droom visioenen
Als Ash rust, kan hij visioenachtige dromen hebben, waarbij hij met zijn innerlijke stem omgaat en meer over de wereld en het verhaal zal leren.  Natuurlijk kan je elk van deze sequenties opnieuw ervaren via de nieuwe droomgalerij, om ervoor te zorgen dat je de verbinding met het verhaal niet verliest als je al een tijdje niet hebt gespeeld. 

  • Implementatie van de definitieve verhaallijn, het verhaal van Ash, zijn dochter Alice en de Apocalyps.
  • Geïmplementeerde droomsequenties wanneer de hoofdpersonage (Ash) rust.
  • Volledig herwerkte tutorial fase in het begin van het spel. Geoptimaliseerde on-boarding voor starters.
  • Toevoeging van het survival handboek waar spelers game- en overlevingsmechanismen kunnen opzoeken.
  • Droomgalerij toegevoegd waar spelers de ontgrendelde droomsequenties in chronologische volgorde kunnen bekijken.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x