Home Gadgets De eerste Samsung Galaxy Watch FE met uitgebreide gezondheidsfuncties

De eerste Samsung Galaxy Watch FE met uitgebreide gezondheidsfuncties

by Mark van Truijen

andaag kondigt Samsung de lancering van de Galaxy Watch FE aan, waarmee nog meer gebruikers kunnen profiteren van Samsungs uitgebreide gezondheidsfuncties. De Galaxy Watch FE heeft de grensverleggende hardware en de next-level gezondheids- en fitnessmonitoring van de Galaxy Watch. Dit alles in een stijlvol en duurzaam ontwerp. Deze nieuwe smartwatch is perfect voor iedereen die zijn gezondheid wil verbeteren met behulp van uitgebreide inzichten.

“Samsung wil gezondheids- en fitnessmonitoring voor zoveel mogelijk mensen wereldwijd beschikbaar maken om hen te helpen hun gezondheid te verbeteren en doelen te behalen,” zegt Junho Park, VP en hoofd van het Galaxy Ecosystem Product Planning Team, Mobile eXperience Business bij Samsung. “Met de nieuwe Galaxy Watch FE krijgen nog meer mensen toegang tot gepersonaliseerde gezondheidsinzichten, wat hen zal motiveren om te werken aan hun gezondheid.”

Elke dag gezonder en gemotiveerder

De Galaxy Watch FE is uitgerust met Samsungs geavanceerde BioActive-sensor. 24 uur per dag ontvangen gebruikers gepersonaliseerde en bruikbare tips. Er zijn verschillende slaapfuncties, van het monitoren van slaappatronen tot slaapcoaching.Ook kunnen gebruikers op meerdere manieren hun hartgezondheid monitoren. Met HR Alert kunnen abnormaal hoge of lage hartslagen worden gedetecteerd en Irregular Heart Rhythm Notification (IHRN) controleert hartritmes proactief op atriale fibrillatie (Afib). Bovendien kunnen gebruikers hun bloeddruk en ECG monitoren.

Hardlopers kunnen vanaf hun pols meer dan 100 verschillende trainingen en hun voortgang volgen. Advanced running analysis helpt hen niet alleen bij het analyseren van hun prestaties, maar kan ook inzichten en begeleiding geven om blessures te voorkomen. Met de personalised Heart Rate Zone kunnen gebruikers hun eigen doelen stellen op basis van hun conditie.

Galaxy Watch FE houdt mensen ook gemotiveerd om hun gezondheidsdoelen te bereiken. Body Composition biedt uitgebreide lichaams- en fitnessgegevens en gebruikers kunnen bovendien motiverende berichten geven.

Verbonden met het Galaxy Ecosystem

Zoals bij elke Galaxy Watch-reeks kan de FE naadloos worden verbonden met andere Samsung Galaxy-apparaten. Met Find My Phone kunnen gebruikers hun telefoon snel en makkelijk terugvinden wanneer de verbinding met hun horloge is verbroken. Met de Camera Controller kan een Samsung-smartphonecamera worden bediend op afstand. Zo kunnen gebruikers vanaf hun pols van foto/video/portret modus wisselen, de hoek wijzigen of inzoomen. De Galaxy Watch FE ondersteunt Google Wallet, een alles-in-één digitale portemonnee waarmee gebruikers op hun smartwatch kunnen shoppen en toegang kunnen krijgen tot identiteitskaarten als een rijbewijs of studentenkaart.

Design voor iedereen

De Galaxy Watch FE heeft een grootte van 40mm en een vernieuwde look, gebaseerd op het iconische ontwerp van de Galaxy Watch-reeks. Hij wordt geleverd in drie kleuren – Black, Pink Gold en Silver – en met nieuwe horlogebandjes met een opvallend blauw en oranje stiksel. Er zijn ook verschillende nieuwe wijzerplaten waarmee gebruikers hun horloge kunnen personaliseren en de one-click band maakt het makkelijk om van horlogeband te wisselen. De Galaxy Watch FE is voorzien van Sapphire Crystal-glas, voor extra bescherming tegen krassen.

Prijs en beschikbaarheid

De Galaxy Watch FE is vanaf deze zomer wereldwijd verkrijgbaar en heeft een adviesverkoopprijs van €219.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x