Home Gaming De eerste in-engine trailer voor Total War: WARHAMMER is nu live!

De eerste in-engine trailer voor Total War: WARHAMMER is nu live!

by Mark van Truijen

Deze release is de eerste in een reeks in-engine gerenderde cinematische trailers die de Legendarische Lords van Total War: WARHAMMER zullen introduceren.

Deze befaamde karakters uit de Warhammer Fantasy Battles wereld kunnen in-game worden geselecteerd om de jacht naar de overwinning te leiden. Elk heeft een unieke reeks speciale vaardigheden, wapens, uitrusting, mounts en een eigen uitgesproken verhalende quest-lijn.

In deze trailer ontmoeten we Emperor Karl Franz, de gerespecteerde leider van The Empire, terwijl hij zijn menselijke leger en dodelijke keizerlijke geschut aanvoert in een beroemde slag tegen een vernietigende horde woeste Greenskins.

De Battle of Black Fire Pass is een van de unieke quest battles van Karl Franz in Total War: WARHAMMER, en vormde de basis van de E3 demo dit jaar. Binnen 2 weken, op donderdag 30 juli, zul je de volledige slag kunnen zien, voorzien van een walkthrough door de ontwikkelaars.

Om meer te weten te komen over de manier waarop deze trailers worden geproduceerd kun je terecht op dit blog: http://wiki.totalwar.com/w/About_our_trailers

Abonneer je op Creative Assembly’s YouTube channel voor al het laatste Total War: WARHAMMER nieuws en informatie.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: