Home GamingAndroid De chaos regeert op 1 juni met de lancering van Call of Duty: Mobile – Seizoen 5: Get Wrecked!

De chaos regeert op 1 juni met de lancering van Call of Duty: Mobile – Seizoen 5: Get Wrecked!

by Jos Vis

Call of Duty: Mobile staat op het punt een geheel nieuwe houding aan te nemen met de lancering van Seizoen 5: Get Wrecked! op 1 juni. Het nieuwe seizoen brengt anarchie en chaos naar de mobiele game met nieuwe content voor spelers, waaronder een nieuwe Search & Rescue MP modus, MP map – Armada Strike, updates voor de Tournaments functie, nieuw functioneel wapen, en nog veel meer.

Call of Duty: Mobile – Season 5: Get Wrecked! geeft spelers de kans om 50 niveaus aan Battle Pass-beloningen te verdienen met een verse voorraad gratis en premium content, waaronder operators als David Mason – Bandit en Alias – Signal Jammer, evenals het FFAR 1 aanvalsgeweer, de Guardian scorestreak, Weapon Blueprints, Calling Cards, Charms, Call of Duty Points, en meer dat gedurende het seizoen wordt gelanceerd!

Spelers kunnen ook verschillende updates en verbeteringen verwachten in Call of Duty: Mobile – Season 5: Get Wrecked! bovenop nieuwe Seasonal Challenges, Draws, een Themed Event en meer, die bij de lancering en gedurende het seizoen in de winkel verschijnen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: