Home GamingAndroid De bekroonde mobiele versie van Old School RuneScape viert eenjarig jubileum

De bekroonde mobiele versie van Old School RuneScape viert eenjarig jubileum

by Jos Vis

Een jaar geleden verscheen Old School RuneScape op mobiele apparaten. Om deze eerste verjaardag te vieren, vindt een nieuw in-game evenement plaats dat spelers laat deelnemen aan verschillende festiviteiten. Bovendien is iedereen welkom om een stuk virtuele verjaardagstaart te pakken op de binnenplaats van Varrock, een van de grootste steden in de game.

Rob Hendry, Executive Producer bij Old School RuneScape:

“We maken ons klaar voor ons eerste verjaardagstaartevenement en nodigen alle spelers uit om ​​deel te nemen aan de festiviteiten. De afgelopen twaalf maanden zijn enorm succesvol geweest voor de mobiele versie van Old School RuneScape, met meer dan acht miljoen downloads en het winnen van een prestigieuze BAFTA, wat echt de kers op de taart was.”

“We hebben grote plannen voor de komende twaalf maanden, waaronder de Morytania-uitbreiding, die spelers voor het eerst toegang biedt tot de vampierenstad Darkmeyer, en de introductie van een nieuwe spelmodus genaamd Leagues, die in november begint met de zogeheten Twisted League. We vieren het eenjarig jubileum met verjaardagstaart, omdat de mobiele versie van Old School RuneScape zich het afgelopen jaar heeft neergezet als een recept voor succes.”

Als pionier van de volledige MMO-ervaring op mobiele apparaten, compleet met cross-platform play tussen de mobiele- en PC-versie van de game, is Old School RuneScape sinds de lancering meer dan acht miljoen keer gedownload. Dit jaar won de game zowel de BAFTA Publieksprijs voor de ‘EE Mobile Game of the Year’ als de Develop Star-prijs voor ‘Best Mobile Game’.

Bij de lancering in 2018 werd al duidelijk dat Old School RuneScape niet de laatste mobiele game zou zijn van Jagex aangezien zij hadden aangegeven dat zij twee van ’s werelds populairste MMO’s naar ’s werelds populairste gaming-apparaten wilden brengen. Daarom lanceerde Jagex deze week de Early Access van RuneScape Mobile, waardoor elk Old School– en RuneScape-member hier nu al mee aan de slag kan gaan.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d