Home Gaming De 4 grootste ps4 releases in oktober

De 4 grootste ps4 releases in oktober

by Sven

ROCK BAND 4

Releasedatum: 6 oktober 2015

Na jarenlange radiostilte maakt Rock Band op 6 oktober zijn comeback met alweer het vierde deel. In Rock Band begin je helemaal onderaan de artiestenladder en bouw je een carrière op tot wereldster. Bijna alle instrumenten, zoals drums, gitaren en microfoons uit voorgaande delen zijn compatibel met Rock Band 4.

 

UNCHARTED: THE NATHAN DRAKE COLLECTION

Releasedatum: 9 oktober 2015

Om liefhebbers alvast warm te maken voor Uncharted 4: A Thief’s End, dat in maart volgend jaar uitkomt, brengt Sony op 9 oktober de remaster van de eerste drie delen op de markt. In Uncharted: The Nathan Drake Collection (afbeelding, links) beleef je de avonturen die Nathan eerder op de PlayStation 3 beleefde nogmaals in 1080p en 60 fps. Er is ook een demo beschikbaar om de collectie gratis uit te proberen.

http://https://youtu.be/2Lse_EyMB-4

GUITAR HERO LIVE

Releasedatum: 20 oktober 2015

Net als Rock Band krijgt ook Guitar Hero in oktober een nieuw deel. In Guitar Hero Live (afbeelding, midden) kijk je tijdens je optredens rechtstreeks het publiek in. Presteer je goed, dan zal dat met luid gejuich onthaald worden. Maak je echter enkele missers dan zal het publiek dat niet onder stoelen of banken steken. Bij release zitten enkele honderden nummers in Guitar Hero Live, daarna zal Activision dit nog uitbreiden.

http://https://youtu.be/zoa-Rr0zfoM

ASSASSIN’S CREED SYNDICATE

Releasedatum: 23 oktober 2015

In Assassin’s Creed Syndicate (afbeelding, rechts) laat ontwikkelaar Ubisoft de Franse Revolutie uit Unity achter zich. Het nieuwe deel speelt zich af in het Victoriaanse Londen, waar de verschillen tussen arm en rijk tot enorme hoogte zijn opgelopen. Hoofdrolspelers Jacob en Evie willen hier een einde aan maken, en schuwen daarbij het gebruik van geweld tegen de politie en Tempeliers niet.

http://https://youtu.be/WTBbwgsyxvg

 

Overige PS4-releases:

Super Meat Boy – 6 oktober 2015

Transformers: Devastation – 6 oktober 2015

WRC 5 – 9 oktober 2015

Dragon Quest Heroes – 13 oktober 2015

Just Dance 2016 – 22 oktober 2015

WWE 2K16 – 27 oktober 2015

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: