Home Gaming Dark Souls 3 patch 1.04 voor Xbox One, PS4 en PC

Dark Souls 3 patch 1.04 voor Xbox One, PS4 en PC

by Mark van Truijen

Bandai Namco heeft patch 1.04 aangekondigd voor Dark Souls 3, de patch wordt later vandaag verwacht op PlayStation 4, Xbox One, en PC, de patch zal voor de laatste groep patch 1.03.1 heten.

Patch 1.04 (of 1.03.1 voor PC spelers) bevat een paar kleine veranderingen, waaronder wat balans verbeteringen en bug fixes, een prestatie aanpassing voor het Greatsword, battle prestaties worden aangepast voor Dancer’s Enchanted Sword en Winged Knight Twinaxes, en nog wat prestatie aanpassingen voor Soul’s Greatsword en Farron Flashsword. From Software heeft ook wat fixes voor problemen van mensen waar diverse items niet gebruikt konden worden in Road of Sacrifices, Farron Keep, en Cathedral of the Deep na voltooiing van de game

From Software laat weten bekend te zijn met de problemen van Xbox One spelers met betrekking tot Regulations en is hiermee bezig.

Helaas voor de PC spelers is er nog geen oplossing voor de Bonfire-crash, mocht je al voorbij de Bonfire zijn dan ben je uit de problemen aangezien de meeste niet voorbij de opening van de game kwamen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: