Home Gaming ‘Dark Envoy’, een niet-lineaire cRPG van Event Horizon

‘Dark Envoy’, een niet-lineaire cRPG van Event Horizon

by Jos Vis

Terwijl het Human Empire vecht voor dominantie tegen de overblijfselen van de Old Races, botst Dark Technology met Magic – geen van beide partijen is goed of rechtvaardig. Dit is totale oorlog, waarbij de verslagenen volledig van de pagina’s van de geschiedenis zullen worden weggevaagd.

Tegen deze achtergrond willen Kaela en Kiros het kapotte luchtschip van hun ouders repareren om de wereld rond te reizen, op zoek naar de kerkers, uitdagingen en rijkdommen die op hun weg komen. Ze zijn hongerig om te bouwen, allianties en vriendschappen aan te gaan en te leren vechten over de bekende landen. Samen zoeken ze naar oude overblijfselen en vergeten plaatsen. Samen willen ze een erfenis achterlaten …

Maar je reis begint in bloed en tragedie.

Je keuzes zijn alles en ze kunnen je leven op deze plek hervormen, zelfs de wereld om je heen. Word je sterk genoeg om de reis te overleven en het einde te bereiken? Zul je de kracht vinden om deze grimmige weerspiegeling van onze eigen wereld te veranderen? Zal je nalatenschap er een van vrede en eer zijn, of bevlekt door bloedvergieten en vernietiging?

Als je aan het einde in de spiegel kijkt, welke reflectie zie je dan?

Dark Envoy is een niet-lineaire RPG geïnspireerd door de Divinity-reeks, XCOM, FTL, Mass Effect en Dragon Age en biedt gratis wereldverkenning met een nadruk op tactische gevechten gelaagd met kennis en strategie. Een voortzetting van de inspanningen van Event Horizon, die begon met de debuuttitel Tower of Time van de studio, om oude RPG-tropen te breken en iets unieks in het proces te creëren.

Verken de wereld met een Skyship als uitvalsbasis. Zoek mythische locaties en procedureel gegenereerde kerkers met optionele tactische doelstellingen. Kies echter verstandig waar je naartoe reist, omdat de wereldkaart zich aanpast met het verstrijken van de tijd in het spel. Locaties zullen willekeurig opnieuw verschijnen, en worden steeds uitdagender voor jou en je feest.

Dark Envoy komt eind 2020 naar pc, PS4 en Xbox One.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d