Home Gaming DANSEN OP TINA-DAG XL MET JUST DANCE® 2015 EN JUST DANCE® NOW

DANSEN OP TINA-DAG XL MET JUST DANCE® 2015 EN JUST DANCE® NOW

by Mark van Truijen
Video ID not provided: Please check your shortcode.

Ubisoft® staat ook dit jaar weer op Tina-Dag XL met de allernieuwste Just Dance 2015. De populaire dansgame is al een aantal jaren een groot succes tijdens de Tinadagen met onder andere optredens van Shaker en zijn crew, en de nieuwste Just Dance game maar dit jaar is er een primeur.

Just Dance Now, de gratis mobiele game, wordt voor het eerst getoond aan het Nederlandse publiek. Onder leiding van Shaker en zijn kids crew danst het hele publiek tegelijkertijd mee en dit aan de hand van hun telefoon. Daarnaast is ook Just Dance 2015 op de Just Dance-stand te spelen. Op zaterdag 27 september en zondag 28 september dansen de bezoekers van de Tina-Dag XL de sterren van de hemel!

Over Just Dance 2015

’s Werelds #1 dansgame is terug met Just Dance 2015! Dit jaar brengt Just Dance geweldige nieuwe moves, nieuwe technologieën en meer dan 40 superhits met de bestechoreo’s. Dans op ‘Happy’ van Pharrell Williams, ‘Let It Go’ van Disney’s Frozen of ga los op ‘Black Widow’ van Iggy Azalea ft. Rita Ora.

Over Just Dance Now

Met Just Dance Now dans jij overal, op elk tijdstip en met iedereen! Dankzij de innovatieve Ubi Bluestar-technologie kunnen een onbeperkt aantal spelers in real-time met je dansen. Je hoeft niet eens op hetzelfde netwerk te zitten, zolang je maar toegang hebt tot 2G, 3G, 4G of Wi-Fi. De gratis app tovert jouw smartphone om tot een motion-controller en bevat alle grote Just Dance-hits. Bekijk al je statistieken, daag je vrienden uit via Facebook of neem een filmpje op en deel deze.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x