Home Gaming Cygames onthult line-up voor Anime Expo en Engelstalige versie van Umamusume: Pretty Derby!

Cygames onthult line-up voor Anime Expo en Engelstalige versie van Umamusume: Pretty Derby!

by Sven

De in Tokyo gevestigde videogame-uitgever en ontwikkelaar Cygames, Inc. (HQ: Shibuya-ku, Tokyo; President: Koichi Watanabe) heeft zijn plannen voor de Anime Expo® (AX®) bekendgemaakt, inclusief de langverwachte Engelstalige versie van Umamusume: Pretty Derby. Bezoekers van de AX worden uitgenodigd om langs te komen bij de Cygames-stand in de Exhibit Hall op stand #3306 voor demo’s, foto’s, beloningen en merchandise. Anime Expo 2024 vindt plaats van 4 tot 7 juli in het Los Angeles Convention Center.

Umamusume: Pretty Derby

De ontwikkeling van de Engelstalige versie van Umamusume: Pretty Derby is in volle gang. Bezoekers van de AX kunnen als eersten de Engelstalige versie uitproberen door de demo te spelen bij de Cygames-stand. Als beloning ontvangen deelnemers een willekeurige Umamusume: Pretty Derby-sticker.

Over Umamusume: Pretty Derby

In Umamusume: Pretty Derby neem je de rol aan van een beginnende trainer bij het racebolwerk Tracen Academy. Je taak is om je trainee Umamusume naar de overwinning te leiden door haar te begeleiden met atletische trainingen en races. Beleef meeslepende gameplay, boeiende verhalen, spannende races en levendige concert

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x